Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

ceturtdiena, februāris 21, 2013

Jauns process- Chickedees and Pinecones

Kad viena bilde ir gatava, ļooti ātri gribas ķerties jau pie nākamās... Un tā kā ārā vēl ir sniegs, man tiešām gribējās ziemīgu bildi. Komplektiņš iegādāts jau sen, gulēja plauktā un gaidīja savu laiku. Tā notiek un tā gadās. Es jau smeju, ka šis gads man sanāks tāds putnisks :)))) ne vienu vien vēl putnu gribētos uzšūt... bet tad jau manīs. Šobrīd top šis Dimension "Chickedees and Pinecones".  Komplekts ražots ķīnā.... nu nekas, ir arī patīkamas lietas atšķirībā no amerikā ražotajiem. Patīk, ka ir jau sašķiroti diegi un mazuliet garāki. It kā jau piņķerējas, bet kuri diegi ta ne :))) pēc vajadzības mazuliet tiek lietots arī pako diegu organizieris.
Man patīk šūt.. raiti šujas, nu ar nosacījumu, ja šuj :)) Sāku šūt pirmdien, necik daudz jau neesmu izšuvusi, jo vienu dienu vispār nesanāca pašūt.  

 Tā īpaši neatceros, kad būtu ieviesusi izšujot kādas lielas korekcijas, bet nu šoreiz vienu mazu atļāvos gan. Ārā taču ir ziema, visapkārt skaistas spožas sniega kupenas... arī tagad pa logu paskatoties, redzu kā saulē mirdz sniegs. UN!??- man arī tā sagribējās, tāpēc izšujot sniegu uz priežu zariem arī man tur māaaaaazuliet sniedziņš mirdzēs. Jāšuj tur ir ar 4 diegu pavedieniem, un es vienu nomainīju uz balto metālisko ( nu nezinu kā viņu precīzi sauc).  Ja tā kārtīgi bildē ieskatas, tad mazliet var pamanīt.

Šobrīd ir izšūta neliela daļiņa no bildes. 



Lai jauka šī ziemas diena! 


 Sandra

5 komentāri:

dace teica...

Tik apetītelgi uzrakstīts, ka man ar sakārojās vilkt ārā pirms gadiem paslēptos krustdūrienu komplektus un turpināt...

Elīnas brīvlaiks teica...

Tas saucas tikai? Skaists darbs top :)

Sixspārne teica...

Būs skaists un īsti ziemīgs izšuvums. :) Lai raiti šujas! :)

Anonīms teica...

Tev piestāv šūt putnus. Skaisti! Ļoti ziemīgi un atbilstoši pēdējiem sniegainajiem mirkļiem šajā sezonā :)

Elīna Sniedze teica...

Feini, feini! Man patīk tā ideja par mirdzošo sniegu :)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-