Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

otrdiena, marts 30, 2021

..pirmais šogad....

 ... nē.. samelojos... pirmais bij kāds zsvētku rotājums....  bet tas nieks vēl nav noformēts :)) 

... tad nu pie manas mazās  bildītes ar bāku.... tieši šo bāku gribēju jau sen... ai, es daudz ko gribu sen, bet nu līdz tam gala rezultātam paiet gana ilgs laiks.... Šī nav mana pirmā Dimensions dizaina bāka... pirmā ir skatāma ŠEIT  Pagājušajā gadā šujot savu sniegavīru maratonu bieži pietrūka diegu un bij jāpērk... bet vai nu 5 diegu fices vien pirksi?... tad nu kādā reizē piemetu šo Dimensions komplektiņu klāt pie pirkuma. Un ļooti gribējās arī to sākt... iemesls daļēji tam ir, ka šeit man nav  nekā pie sienām, nav gatavu darbu... un šis  ir tāds mazs, ka ātri var izšūt un pat ierāmēt parastā foto rāmī... Domāts darīts.... 


Šo darbiņu izšuvu 2 nedēļās.... citu dienu bij tik 75 x citu 1227x.... Kā tik precīzi zinu?... izšuvu izmantojot programmu Saga. Ak die cik tā ir ērta. Programmai shēmu xsd variantā atradu internetā, un tā bij perfektā kvalitātē... ir taču dzirdēts par kļūdām utt... bet šeit viss perfekti... Diegi gan bij programmā DMC, bet man tas nesagādāja grūtības. Piebildīšu, ka nu jau esmu sapratusi un izmantoju programmas iespēju mainīt diegu numerāciju. 


 Programma man patīk ne tikai raitās šūšanas dēļ, bet arī statistikas. Tad nu lai iet tā arī, jo vēl jau neesmu izdzēsusi shēmu un baudu to ciparu 100% izšūts. 
Darbiņā:
krustiņi- 4236
puskrustiņi-6431
bekstičš - 1195 
un 172 francīši, jeb franču mezgliņi....


Dizainā izmantoti 30 toņu diegi, aida 18... jeb pareizāk teikt, viss no komplekta...
ierāmēju parastā foto rāmītī 13x18cm


Korekcija no manas puses?- logos iedegtā gaismiņa... nu tas jau tāds nieks, kas liekas pats par sevi saprotams... 

Ko lai vēl saka... izšuvās viegli un ir skaista bilde... man patīk... un tas ir tiiik loģiski.... :)) 


Katrs pats ik rītu izvēlas,
kādā krāsā būs viņa Debesis.
Om Shanti



Nav komentāru:

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-