Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

piektdiena, maijs 08, 2009

...



Es priecātos, ja tu izlasot manas ziņas, savu domu pateiktu šeit pat- komentāros... citādi liekas, statistika lec bet jūsu domu nav... bet varbūt mana lapa jums nav interesanta??? tad es to varu rakstīt viena pati savā nodabā...pati sev... es vienkārši gribētu zināt ko jūs par to domājat... to es iesaku tiem, kas nāk un lasa manu lapiņu, un es zinu ka tādi ir ;) un man par to ir prieks... varbūt tad biežāk šeit raksīšu ne tikai par krustiņiem, bet arī par savu māju, dārzu...... vienkārši gribas zināt vai tas tev ir interesanti ;) šeit ir iespēja mani iepazīt... un pieņemt mani tādu, kāda esmu...

5 komentāri:

Sandra teica...

Lasu tavu blogu regulāri, tik uz komentēšanu esmu slinka... Centīšos laboties ;)

Inese / Deziderija teica...

Ienāku pie Tevis ciemos regulāri. Ļoti interesanti palasīt ne tikai par krustiņiem. Ja ne dzīvajā iepazīt, tad vismaz virtuāli :))))

Unknown teica...

atzīstos - esmu regulāra Tava bloga lasītāja... jo katrreiz atrodu ko noderīgu. šeit nedaudz kā savā spogulī skatos : aaaa, šo domu viņa jau ir noformulējusi skaļi, bet manī tā vēl tikai veidojas, bet lūk šī lieta ir jau mana ikdiena, tad atkal - o, to es noteikti paņemšu sev!!! Bet es neesmu baigais rakstnieks (citreiz jau esmu gan), es ticu neredzamai saiknei un ne vienmēr viss jāsaka skaļi...

Sandra teica...

oi... man prieks un patiess... ka izrādas -ka lasa... super... man dažreiz gribas kaut ko vairāk pateikt, kā tikai krustiņi... gribas arī jums pielipnāt ievu reiboni, vai gribējās lielīties ar sniegu... dažreiz gribas pastāstīt par savām pagalma žagatām.. tagad zināšu- es to varu darīt... kāds noteikti izlasīs... ;)
paldies, ka jūs esat ;*)

Unknown teica...

Liizinja! Patiik man pie tevis atnaakt ciemos, pareizi jau tu saki, ka komenti ir vajadziigi,tik reizeem vieglaak ir uzklikskjinaat *****, kaa Draugos. Mani iedvesmo tavs skaistais blogs, taa saturs. Tev ir interesants un godiigs domu pavediens, protams ljoti daudz un skaistu darbu. Un iespeeja pabuut "maajaas"...shodien nopirku jaunaako CrossSticher zjurnaalu, daudz jauku smukumu, bet domaas esmu pie anglju spilvena. Taa notiek ar tiem, kuri ir taa pataalaak un ilgaak prom no iistajaam maajaam Latvijaa!

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-