Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

trešdiena, septembris 18, 2013

...

Izteikusies jau esmu iepriekšējās ziņas komentāros. Ja arī tu par to pašu :))) tad droši pievieno bildi savā blogā- maliņā vai kā citādi... es zināšu, ka tu domā ja ne tāpat, tad līdzīgi :))
Lai jauka diena! 

Sandra♥ 

13 comments:

Sarkanā Biete teica...

Hmm, tagad jūtos tā kā daļēji vainīga, jo vienmēr Tavus ierakstus izlasu, bet reti komentēju:( Piekrītu, ka atgriezeniskā saite tomēr ir svarīga, jo, kā jau Tu saki - stāstus tikai sev var rakstīt arī mākoņos

Sandra teica...

nē, nē.. vainīgam nevajag justies nevienam... vienkārši ..hhmm.. kā to lai pasaka...ai.. neskatīsimies atpakaļ.. bet uz priekšu.. atdzīvināsim savus blogus ar sarunām- komentāriem

Sandra♥

Vi teica...

Uii! Es ar no tiem, kas izlasa, bet nekomentē...

Anonīms teica...

Sandru, esmu par dzīviem blogiem un ierakstītiem komentāriem, bet tā kā esmu Wordpress lietotājs, tad iekomentēt kur citur man ir praktiski neiespējams. Un ļoti ļoti piekrītu Tev, ka izlasīt vismaz 1 komentāru pēc ieraksta ir tiiiiiiiiiiik superīgi :)

Agnese teica...

pazuda viss manis rakstitais? kaut kas datoram nepatika - rakstishu velreiz un isak - 500 cilveki ir vismaz apskatijushi un padomajushi:) tatad, ja gribam, lai blogi dzivotu, pashiem jadzivo tiem lidzi, ne? man liekas, ka blogus ljoti atdzivina kada kopdarboshanas - vienalga vai robins, vai kads cits projekts,tad shkiet, visi uzreiz atdzivojas.

Sandra teica...

Nu re.. un tā nu es tavā blogā tikko pabiju pirmo reizi... vasarā maz staigāju pa bloglandi..

Sandra teica...

nu man tavu blogu ni pa kam neļauj komentēt.. es kaut kad biju reģistrējusies tur, pēc tam izdzēsos.. un nu cauri :( būs kaut kas jāizdomā ;)

Sandra teica...

nu jā.. kopdarbi atdzīvina arī... bet man kaut kā nesanāk tajās blogu kopdarbībās... :D esmu dažos bijusi iesaistījusies.... ta es dabūju pa ausīm, tiku nokaunināta, tad es nepamanīju kad sākas- jebšu sākumu nokavēju, tad es sapratu ka tas nav man.. nu tāda raiba man pieredze...

Šobrīd aicinu vienkārši dalīties priekā, viedoklī jebšu domā par redzēto jebkurā blogā...

Sandra teica...

Nu re! jau otrais blogs, kuru šodien pamanu pirmo reizi... ;)
Prieks iepazīties ;)

Unknown teica...

Nevar nepiekrist, ka komentārus savā blogā ir patīkami redzēt. Bet diemžēl jāatdzīst, ka arī es esmu slinka komentāru rakstīttāja, centīšos uz priekšdienām laboties. Lai gan, pēdējā laikā darbs dzen darbu un pat jaukos ierakstus praktiski nesanāk laika palasīties. Bet Tavs blogs ir priecējis vienmēr, tāpēc ļoti ceru, ka arī turpmāk varēšu ieskatītites tavos jaukajos rakstos un tiešām centīšos atrast arī laiku kādam komentāram ;)

Anonīms teica...

Ienācu uz biezpienmaizi, apmetu loku līdz baktusam, nopriecājos par lakatu uz kartona, sirsnīgs paldies!

Sandra teica...

... paldies...nu lai būtu ko komentēt,ir arī jāraksta..un man arī kaut kā retāk sanāk ierakstīt ziņas...

Sandra teica...

Paldies par tik jauku komentāru ....
Tad jau jāturpina tikpat dažādi rakstīt;)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-