Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, decembris 11, 2011

Viss ir tavās rokās...

... stāsta beigas manā iepriekšējā ierakstā...

Tā labi padomājot, arī šis laiks ir mūsu rokās... laiks pirms svētkiem.
No katra paša ir atkarīgs kādi būs šie svētki...  
Vai mēs radam to sajūtu ar piparkūku, sveču, egļu zaru smaržu.. klausamies ziemassvētku dziesmas.. vai skrienam kā skrējuši savā ikdienā...
Mūsmājās mūzikas centrā diskus pamainam 2x gadā :))))) uz jāņiem un ziemassvētkiem... tad parasti piekrāmējam visas sešas disku vietas un aidā..  radio tad izpaliek. Jā, mūsmāju fonā vienmēr skan rādio un papagaiļi.. nu jau diemžēl tik viens... Mūsmājās svētku sajūta ienāk ar mūziku, svecēm, piparkūku smaržu, zeķēm (kuras šogad nav paspētas uzšūt jaunas- jākarina vien vecās- tā Luīze šodien izsecināja) noteikti ar adventes kalendāriem.. katru gadu cits... (vienmēr safočēju, bet ziņu neierakstu) iededzam svečturus logos.... tas laikam ir pirmais ko izdaram, pārējais pamazām šai svētku gaidīšanas laikā.. jo ne jau tas viens vai divi vakari ir tie īpašie...vismaz man noteikti īpašs ir šis viss mēnesis.. katru gadu nosolos to izdzīvot sirdsmierā- atzīšos- nu galīgi nesanāk, bet tās jau manas iekšējās sajūtas.. es mācos :)))
Tā kā nu jau 2 gadus ikdienā dzīvojam tik divatā ar Luīzi, tad mazliet šis laiks ir palicis savādāks...
Šodien iedomājos atskatīties atpakaļ savā blogā.. ko es citus gadus esmu darījusi šai laikā... kā nekā blogu rakstu jau vairāk kā 4 gadus.

 un tā nu atskatos....









  • var izgatavot ledusskapja magnētus- eglītes  un izpušķot ledusskapi


  • vari sašūt visdažādākas virtenes.. es tādu pērn nosūtīju dāvanā uz Zaubes mežiņu Laines bērniem blogu loterijas ietvaros(diemžēl palika bez ievērības)  



ai.. te tik maza daļiņa no tā ko var sadarīt šai laikā sev radot svētkus..
bet par dāvanām padomājot- nu nesaspringsim,
varbūt kāda ideja noder no šīm 100 idejām svētkos



Lai jums mierīgs piepildīts šis laiks.
Mīlēsism sevi un dzīvi...

Nav komentāru:

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-