Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

piektdiena, septembris 02, 2016

Septembra mirkļi-2.septembris.

Es arī saņēmu 1.septembra dāvanu  ar teikumu- Tev viss izdosies :))) P.s Elīnā... tagad tu man vedīsi no visurienes ne tikai magnētiņus un sūtīsi atklātnītes, bet arī uzpirkstenīšus vedīsi... pati vainīga :)))))


Sandra S.

10 comments:

Anonīms teica...

Jauka dāvana. Nevajag nemaz daudz, lai diena būtu izdevusies.
Suvenīru veikalos arī šad tad esmu noskatījusies uz tiem uzpirksteņiem, turos pretī, lai tos nenopirktu, jo tad tiešām tie būs jāved mājās no katra ceļojuma.
Evita

Sandra teica...

Jā..man jau liekas,ka šī lietiņa var ievilkt jaunā hobijā.. bet tādā ļoti skaistā. Šis ir īpašs ar to ka tas ir no Kalendāra kolekcijas, decembra mēnesis un ar putniem... Un tā kā uzvārds putnisks un pat 2.decembrī ir uzvārda diena, tad šis ir tāds perfekts un ar domu.

Tekla teica...

Nu, tagad Tu būsi man kolēģe!Es uzpirksteņus pērku vietās, kurās esmu bijusi. Krūžu kolekcijas man būtu par lielu! Nav plašu telpu, kur izvietot un priecāties...Un tā mani 24 uzpirksteņi aizņem maz vietas. Būtu 25, bet Rundālē nenopirku, jo....noskopojos. Toreiz tie maksāja 4 Ls, kad citās Eiropas valstīs līdz 3 euro!
Jāsaka, ka bildē redzamais uzpirkstenis ar putniņiem ir skaists!

Sandra teica...

O, super... man jau likās ka Latvijā ir tikai ar uzrakstu Rīga, kaut kādas pāris reizes esmu nocilājusi, bet nekad nenopirku. Nu domāju- pirkšu nost.

Mēs kādreiz pirkām mazas krūzītes no Latvijas pilsētām, bet nu kad sākās, ka mainās tikai uzraksts, nekas vairāk, vairs nepirkām... Bet arī tās būs kādreiz jāpakustina un kāda jauna jānopērk... Man viņas karājas virtuves logā.. Hmm.. uzrakstīju un izklausās briesmīgi, bet dzīvē izskatās labi :))) Būs kādreiz jānobildē....

Jana teica...

Forša dāvaniņa:)
Es arī šad un tad pa kādam nopērku. Nepērku visos ceļojumos pēc kārtas, bet tikai tad ja man tas patiešām patīk un nav tāds klumzīgs izmēros. Arī māsai tagad ir vieglāk, kad no kāda ceļojuma grib man ko atvest.. nav ilgi jāzīlē.. ko:)
Rundāles pili es ōgad nopirku. Neteikšu, ka man izmērs ļoti patīk, bet nu svēta lieta....
Varbūt kādreiz savā blogā iebildēšu tos, kas man ir ar stāstu.. kā tas viss sākās.

Sandra teica...

.... nu man šis pirmais :)) Es bieži gribēju, esmu cilājusi,bet vienmēr domāju, nu būs traki.. bet nu, man ir pirmais ar īpašu nozīmi :)) Dāvināts 1.septembrī :)) mācību gadu uzsākot... :))))

Sandra teica...

.. noteikti gaidīšu tavu kolekcijas bildi un stāstu ;)

Elīna Sniedze teica...

Atzīšos, ka šo nevedu no tļas zemes, šo nopirku tepat Rīgā, Spīķeros krāmu tirdziņā. Kādam vīrietim tur bija milzu kaste ar viņiem, visi vesti no Anglijas. Izpārdod vecas kolekcijas gan uzpirksteņus, gan atslēgu piekariņus.

Drauga mammai(kā jau šuvējai) jau sen usākta kolekcionēšana, un tad iedomājos, ka kapēc manai mammai nav :D

Sandra teica...

.. nu tagad ir uzpirksteņu kolekcija arī tavai mammai.. kolekcijā ir viens uzpirkstenis :)))) kurš gaidīs nākamos ;)
Un kur pirkts- kā dziesmā- man vienalga tas :)))

Sigita teica...

Vai cik laba ideja par tām krūzītēm logā! :)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-