Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

sestdiena, augusts 18, 2018

8.diena

Arī astotā diena ir klāt...
Par izaicinājuma domu un plānu var lasīt ierakstā ŠEIT ;)

Izvēlos no internetā atrodamajiem astotās dienas aprakstiem (12 dienas pēc dzimšanas dienas) vārdus: MEDITĀCIJA, DZĪVES JĒGA

Heisā-hopsā arī šodien būs jauns process. Šoreiz tas ir firmas Belosņežka dizains "Karaliskā sirds". Ieraugot šo dizainu pirmoreiz nodomāju: ak dieviņās cik skaists. Šis dizains ir tik ļoti manā gaumē, tik ļoti mans... šis nav tas dizains, kas būs katrai krustiņotājai... un tas mani priecē :)) Dažreiz populārie dizaini  paliek par garlaicīgu... visiem viss vienāds, nav kur aci papriecēt.. nu tā es diemžēl domāju... jā, man patīk dažādība...
Kur te dzīves jēga, kur te meditācija...nu tas laikam jāmeklē katrai savos darbos.. es to esmu atradusi šajā un katrā savā krustiņdarbā... novēlu jums ar to atrast savējos. 



No šī procesa bij ļoti, ļoti grūti atrauties, jeb nolikt malā. Te būs tik daudz bekstiča un man tas patīk... tas visu pārvērtīs ;)
Astotā diena- marts.... ;)

Dzīves jēga ir nevis pašā dzīvē, 
bet gan veidā, kā tu to nodzīvo

4 komentāri:

Tekla teica...

Tev ir talants ieraudzīt arī to, kas vairumam paiet secen! Karaļa/Karalienes sirdī ir iekļauts viss... Nu varēsi "iztrakoties" krāsās un to toņos! Veiksmi!

Veetrasputne teica...

Es uzminēju!!! Jau domāju ka vienā no 12 dienām ieraudzīšu tieši šo darbiņu!!! Tik ļoti Tavs ir šis dizains, ka citādi būt nevarēja! Un kroņa magnētiņš piedevām :)

Krustiņmāsa Vita teica...

Super,super,superdarbiņš būs!!!
Ļoooti skaists kroņkrustiņizšuvums!!!

Unknown teica...

Ieraugot šo dizainu, pilnīgi elpa aizrāvās - cik tas ir skaists!

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-