Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

pirmdiena, aprīlis 19, 2010

Riolis


Atbraucot no kārtējā reisa mājās- šoreiz no Krievijas, man vīrs atveda dāvaniņu :)) Bez tik ierastajām krievijas precēm- šokolādes; cukura; riekstiņiem, sirsniņām, čiekuriņiem (visi ar iebiezinātā piena pildījumu, ko mēs te pazīstam vienīgi kā riekstiņus); zivīm- no Ladogas ezera(oii.. kūpinātais lasis bij vienkārši fantastika.. otrai zivij nemaz latvisko nosaukumu nezinu, bet zivis dievišķi garšīgas); iebiezinātā piena bundžām, kas tur maksā 19-34santīmus- ka kurā vietā... nu jā.. bez tā visa man tika atvesta dāvaniņa no Čerepovecas :)) Riolis firmas izšūšanas komplektiņš.... iekšā kā jau ierasts visos komplektos... izbrīnīja vienīgi ka diegi gan ir interesanti, tādi kā smalki vilnas dzijas diegi... komplektiņš man ļooti patīk.. ļooti.. nu kāds gan tur brīnums.. ja tur ir smalki skaisti ziediņi ;) jā.. nu tik jāplāno atkal laiks, kad šim komplektiņam varētu pienākt kārta izšut :))


2 komentāri:

Unknown teica...

Super komplektiņš! Superīga dāvana! Un jā, tie ir vilnas diegi! Meitenes runā, ka ar viņiem diezgan grūti šūt!!! Bet Tu jau mums esi pacietīga meitene! ;) Vīrs Tev vienkārši malacis - zin kā sievai izdabāt :)
Un ar zivīm vispār tāaa esi sakārdinājusi!

Sandra teica...

Nu jā... vīrs jau smējās lai nākošreiz es uzrakstu kādus kompolektiņus gribu, lai zina ko meklēt... tad nu smeju, ka jātaisa bilžu kolāža un jānēsā viņam līdzi naudas makā :))
paskatījos ka datorā es shēmu un ntās bildes ar gatavajiem darbiem biju ievilkusi... komplekts ļooti patīk.. nu nezinu kā būs ar to šūšanu....

un jā- ar zivīm pie manis var pielabināties :)) tas bija manis palutināšanai...

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-