Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, marts 06, 2011

6 lietas, no kurām jāatbrīvojas...

Ir lietas, kuras mājās ienes omulību un siltumu, taču tāpat ir tādas, kas traucē tev pašai veiksmīgi veidot savu laimes pasauli.. Šeit ir 6 lietas, kuras tev vajadzētu izmest ārā!


Sausie ziedi

Kaltētas rozes un citi sausie ziedi, protams, izskatās romantiski un skaisti, taču tie rada sliktu enerģētiku tavā mājoklī. Tie reprezentē stagnējošu enerģiju. Cilvēkiem, kas dzīvo mājoklī, kurā redzamā vietā ir sausie ziedi, kļūst grūtāk dzīvot, izbaudīt mirkli, izbaudīt tagadni. Visu laiku domas atgriežas pagātnē - bērnībā vai pie iepriekšējām attiecībām.
Tādēļ izmet ārā sausos ziedus un ieliec vāzē svaigu, smaržojošu puķu pušķi!
Tāpat arī neturi vāzē savītušus ziedus. Kā tie noliec galviņas un novīst, tūlīt pat met ārā!

Salūzusi tehnika

Elektroiekārtas simbolizē spēku un spējas. Ja kāda iekārta - tosteris, TV, ledusskapis utt.- ir salūzusi un vairs nav lietojama, bet tā tik un tā ir mājoklī, tu vari sastapties ar veselības problēmām, neizdevušām attiecībām vai spriedzi darbā. Vai nu ierīce ir jāsalabo vai jāmet ārā, bet mājas salūzušu to nevar turēt.

Mirstoši telpaugi

Augi simbolizē augšanu un uzplaukumu, taču tikai tad , ja tie ir veselīgi un zaļojoši. Ja augs ir slims, tam krīt nost lapas vai ir jau pa pu sei nokaltis, tas rada problēmas. Piemēram, var būt grūti piecelties no rītiem, būs sajūta, ka nav enerģijas. Pilnīgi iespējams, ka jutīsi nogurumu un pat nevēlēšanos mīlēties ar savu dzīvesbiedru.
Tādēļ slimojošus un nokaltušus augus mājās nevar turēt. Atbrīvojies no tiem!
Ja telpaugi novārguši tavas nolaidības dēļ vai arī tu domā, ka zaļo īkšķīšu vietā tev ir melnie, nepārdzīvo un iegādājies mākslīgos ziedus - tie vienmēr būs zaļojoši.

Medicīnas un kosmētikas produkti, kuriem beidzies derīguma termiņš

Mājās uzglabāt medikamentus un kosmētiku, kam beidzies derīguma termiņš, ir ne vien bīstami tavai veselībai, šīs lietas arī indē mājas enerģētiku.
Aura mājās nebūs patīkama, tev būs grūti atslābināties, atpūsties, atjaunot spēkus.
Tādēļ regulāri izšķiro savu mājas aptieciņu un kosmētikas plauktiņu, atbrīvojies no vecajiem produktiem.
Uzreiz sajutīsi, ka mājās kļūst vieglāk izbaudīt atpūtu un atbrīvoties no spriedzes.

Sabojājusies vai veca pārtika ledusskapī

Lai cik neparasti tas izklausītos, bet pārtika mājās simbolizē tavu spēju sniegt un saņemt mīlestību.
Ja ledusskapī tiek uzglabāts ēdiens, kuram jau notecējis derīguma termiņš vai tas ir iebojājies, tas var atstāt negatīvu ietekmi uz tavām attiecībām. Tādēļ ieteicams ledusskapi pārskatīt ik dienu, lai atbrīvotos no vairs nelietojamiem produktiem. Sajutīsi, ka kļūst daudz vieglāk izpaust mīlestību un saņemt siltas, gādīgas rūpes, kas pašai nepieciešamas.

Bijušo mīļāko fotogrāfijas

Fotogrāfijas satur ļoti spēcīgu enerģētiku, tām ir liela ietekme uz tavu zemapziņu. Tādēļ rūpīgi jādomā, kādus foto tu turi mājās un īpaši - kādus tu ieliec rāmīšos redzamās vietās. Pat, ja tev ar tavu bijušo ir labas, draudzīgas attiecības, redzamā vietā nolikta viņa vai jūsu kopīgā fotogrāfija traucēs tev uzsākt jaunas attiecības. Ja savā dzīvē gribi atvēlēt vietu jaunām, ilgstošām un veselīgi romantiskām attiecībām, novāc bijušo mīļāko fotogrāfijas no acīm - saliec kaut vai albumos un iebāz kaut kur dziļi skapī.
Tas simbolizēs tavu vēlmi un gatavību uzsākt jaunas attiecības un palīdzēs piesaistīt īsto cilvēku.
Avots- horoscope.com



2 komentāri:

MuSa teica...

Paldies par informāciju! Nu ko- jāiet parevidēt, kas metams ārā! :)

Binga (citviet arī BIG) teica...

;-) Kā reiz vakar izmetu vecas zāles un izrakstītās pildspalvas. Kaltētu ziedu nav, bet svaigos rīt noteikti saņemsim!

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-