Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

sestdiena, novembris 19, 2011

Končas blogos...

Blogu pasaulē ir izveidojušās sava veida tradīcijas. Un ne viena vien :)) Viena no tām ir šīs dāvaniņas - končas, ko izlozes rezultātā laimē kāda  no bloga lasītājām. Končas izlozē ar un bez iemesliem :))
Parasti es reti kad piesakos uz kādu konču... un tāpēc arī nekad neko nelaimēju :))) jo neesmu konču medniece :)) Bet blogpasaulē tādas ir.. un kā vel... cenšas jau viņas atmaskot, bet nu..  :)) šodien nejauši uzskrēju uz viena konču mednieces bloga, meitene ir pieteikusies uz 127 blogu končām ( jā.. nepaslinkoju un intereses pēc paskaitīju)

Šodien atkal nolēmu izmēģināt- a ja nu paveicas???  hei.. tad es mazdrusciņ paspiegtu no prieka...

Iemesls pieteikties uz konču ir gaužām vienkāršs :))) iepatikās Līnuškas bloga končiņa :))) nu sakārojās.. ko lai dara??- skaidrs... jāpiesakas :))))  tad nu paskatoties uz šīm končiņām pieteicos vel uz dažām.. nu kas neriskē, tas nevinnē.... ja ne, būšu kādam  parādījusi ceļu uz kādu interesantu blogu .

 Tā arī daru ;) pieteicos uz Līnuškas bloga konču- rotu kastīti ar pūcītēm.

Iepazīsties arī tu ar Līnuškas blogu- ļooti jauks un radošs..un izmēģini arī tu veiksmi šai loterijā :))


Lai veicas, ja ne man- tad Tev!






3 komentāri:

Anonīms teica...

Atvēru google reader, un tur - manas acis kubā! vesels raksts par končiņām un vēl manējā pieminēta. Ļoti, ļoti patīkami pārsteigta, jo parasti jau reti kurš tā atsevišķi tēmu atver. Paldies, tiešām ļoti mīļi!

Sandra teica...

Nu man gribējās lai citi ar zin, ka tavā blogā "garšīga" konča. Dažos blogos ir nosacījums- izveidot ziņu un pastāstit par konču, citādi izlozē nepiedalas. Jo nu ne visi pamana vai saprot kas tad tai malā tur ir par datumiem un bildītēm . Man parasti gribas lai visi zin, redz un saprot :)))

Anonīms teica...

lai veicas, Sandra! Līnuškas konča tiešām ir ļoti ļoti "garda". Tev kā pūčmīlei - dubultā :)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-