Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

trešdiena, decembris 14, 2011

24 gudras sievietes baušļi...

1. Gudra sieviete apzinās, cik ļoti viņai ir paveicies, piedzimstot par sievieti.



2. Mītu par to, ka sieviete noveco ātrāk nekā vīrieši, ir izdomājuši stiprā dzimuma pārstāvji. Īstenībā sievietēm ir daudz vairāk iespēju, gadiem ritot, izskatīties labāk par vīriešiem – saviem vienaudžiem.

3. Sievietei pienākas rūpēties tikai par slimiem un veciem ļaudīm vai ļoti tuviem radiniekiem. Visos pārējos gadījumos vīrietim jārūpējas par sievieti.

4. Jo vairāk sievietei dažādu savu nodarbošanos, jo mazāk viņai laika interesēties par svešām lietām.

5. Sievietei nav jāsteidzas kļūt par “kabatas lakatiņu” neveiksmīgu vīriešu asarām un žēlabām. Vīriešu problēmas lai risina viņi paši!

6. Ja sieviete grib izskatīties labi arī nejaušas tikšanās reizē, viņai jāapgūst māka labi izskatīties vienmēr – pat iznesot atkritumu spaini vai stiepjot produktu maisiņu. Labi izskatīties – tas ar laiku kļūs par pieradumu.

7. Pat tad, ja sieviete labi pārvalda šūšanas mākslu un savus tērpus darina pati, cilvēkos būs prātīgāk apgalvot, ka tērpus viņa šuvusi pie sava meistara.

8. Pret naudu sievietei jāizturas ar “vieglumu”: ja nauda ir, tā jāprot tērēt, ja maciņš tukšs – noskumt nav vērts.

9. Lai cik spiedīgi būtu materiālie apstākļi, kārtīgai sievietei viņas garderobē jābūt vismaz vienam labam mētelim (vēlamāk – kažokam) un pārim labu kurpju.

10. Mājās savu dārgo kažoku vai mēteli sieviete var lolot, “apčubināt”, tīrīt un sargāt, kā vien vēlas, taču, ejot ciemos, būs pārmēru nepieklājīgi mēģināt izbrīvēt savam “dārgumam” labāku vietu uz pakaramā. Īsta sieviete ar vieglu nevērību noslidinās kažoku no pleciem sava kavaliera rokās un aizmirsīs par tā esamību līdz pat mājās iešanas brīdim.

11. Sievietei savstarpējā saskarsmē ar vīriešiem ir vairākas priekšrocības, ko der ielāgot:

● sieviete var atļauties kaprīzes un nemotivētas garastāvokļa maiņas; vīriešiem tā uzvesties neklājas;

● vīrietim, ja viņš ko ir apsolījis, jātur vārds; sieviete var arī pārdomāt;

● vīrietim vienmēr laikus jāierodas norunātajā vietā; sievietei ir tiesības 10 minūtes nokavēt. Taču pat tad, ja sieviete ir “pārkāpusi reglamentu” un nokavējusi 45 minūtes, viņai pietiek, mīļi pasmaidot, vienkārši atvainoties.

12. Nesteidzieties aizdzīt ne pārāk iepatikušos kavalierus! Jo vairāk vīriešu aplido sievieti, jo pievilcīgāka viņa šķitīs pārējiem. Pagaidiet – agrāk vai vēlāk šajā lokā nonāks arī tas, kurš sievieti interesē.

13. Ja blakus ir vīrietis, sieviete drīkst atļauties darīt tikai to, kas viņai patīk. Izpildīt citu iegribas – tā ir vīriešu darīšana.

14. Lai cik patīkams vīrietis un ar viņu kopā pavadītais vakars, nakšņot sievietei nepieciešams savās mājās. Šeit nav nozīmes, vai jūs mājās dosieties, piecēlusies no vakariņu galda, vai izrāpusies no gultiņas viņa mājās. Nav arī svarīgi, vai ir pusnakts, vai jau tuvojas rīts… Kamēr vēl nav pienācis rīts, tas nozīmē, ka vakars turpinās, bet tas nozīmē, ka vīrietim jūs jāpavada uz mājām un jābūt kavalierim līdz šķiršanās brīdim. Paliekot sieviete riskē no rīta saņemt paviršu bučiņu uz pieres, steigā uz ātru roku kaut ko sarūpēt svešā virtuvē un noraudzīties, kā mežonīgā tempā aiz durvīm darbavietas virzienā pazūd vīrieša mugura. Mājās doties, protams, nāksies lepnā vientulībā.

15. Asaras – ļoti spēcīgs sievietes ierocis, tomēr vēlams to izmantot pēc iespējas retāk. Nepārtraukti raudoša sieviete neizraisa līdzjūtību, bet gan satracina jebkuru normālu vīrieti.

16. Ja sieviete negrib atbildēt uz kādu jautājumu, viņai atbildes vietā pietiek daudznozīmīgi pasmaidīt. Arī citos sarežģītos dzīves gadījumos šāds smaidiņš darbojas atbruņojoši.

17. Sieviete var būt vispusīgi izglītota un daudz lasījusi, taču bez mākas sarunāties “par visu ko un neko”, viņa neiegūs interesantas sarunu biedrenes statusu. Augstprātīgi klusējošas zivis labāk iederas uz pusdienu galda.

18. Uzsākot savu karjeru, sievietei nevajag uzreiz klāstīt savas labās īpašības. Ļaujiet, lai tās atklāj! Sākumā viņu varbūt nenovērtēs, taču izredzes uzvarēt sāncensībā laika gaitā tikai pieaugs.

19. Sievietei jāzina sava cena, taču nekad nevajag to skaļi nosaukt.

20. Sievietes māka skaisti izģērbties vīrieti apbur. Māka skaisti apģērbties – piebur.

21. Vīrieša pieķeršanās? Nav nekā vienkāršāka. Vispirms pieradiniet vīrieti tērēt naudu un viņa brīvo laiku jūsu vajadzībām. Un nepavisam nav svarīgi, vai viņš jums dāvinās ziedus vai dārgas dāvanas, vedīs uz augstas klases naktsklubu vai citur, eiropeiskiem standartiem atbilstoši izremontēs dzīvokli vai vienkārši izbalsinās griestus. Galvenais ir neaizmirst principu: vīrieši daudz augstāk vērtē to, ko viņi atdod, nekā to, ko iegūst.

22. Sievietei, kura prot patikt, nav iespējams izvairīties no tenkām. Šis ir gadījums, kad nav vērts ņemt vērā sabiedrisko viedokli. Galvu augšā! Labāk būt koķetei nekā pretīgai tenku vācelei! Skaudīgās arī noveco ātrāk.

23. Tonusa uzturēšanai sievietei laiku pa laikam nepieciešams dzīvē kaut ko mainīt: cimdus, darbu, vīru. Ja ar darbu viss kārtībā un ar vīru paveicies, biežāk mainiet cimdus!

24. Kamēr sieviete sevi apzinās un jūt kā sievieti, viņai nekad nav par vēlu visu sākt no gala.
/kopēts no i-neta plašumiem/


Nav komentāru:

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-