Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

piektdiena, decembris 24, 2010

-adventes kalendārs-

 Arī šogad, iekš draugiem el-vē, bij adventes kalendārs... hmm.. it kā nekas jau tur īpašs.. bet man patika tā neziņa.. kas būs par citātu, vai ieteikumu.. neatceros, cik citātu ziņā veiksmīgs tas bij pērn, bet šogad- man patika.. tās dāvaniņas diemžēl man neinteresē.. bet ir kam tās ļooti patīk... katram savs... žēl ka iepriekšējos gados neuztaisīju šādu apkopojumu :)) nu nekas... būs tradīcija nākamajam... :))


Iedvesmai...1. decembris

Ziemas prieki. Izbaudi ziemu, lai vai kāds šodien aiz loga laiks. Pastaiga parkā vai pārgājiens mežā ar karstu tēju un maizītēm ir veselas vitamīnu burkas vērts.

Iedvesmai...2. decembris

Satiecies ar senu draugu. Tavā telefona grāmatiņā noteikti ir kāds, kurš priecāsies Tevi redzēt. Sarunas ar draugiem ir labākas par vakaru pie televizora.

Iedvesmai...3. decembris

Salīgsti mieru. Piedod tiem, kas Tev darījuši pāri, jo patiesi spēcīgs ir tikai tas, kas spēj piedot.

Iedvesmai...4. decembris

Tici sev. Ja apkārtējie saka, ka Tu nevari, zini, ka viņi nav Tavi īstie draugi.

Iedvesmai...5. decembris

Laiks baudīt kultūru. Ziemassvētku laiks ir kā radīts garīgiem ceļojumiem – grāmatas, izstādes, mūzika, kino, teātris... Visas durvis Tev atvērtas.

Iedvesmai...6. decembris

Mazliet burvestību. Uzraksti uz lapiņas savu kvēlāko vēlēšanos un to sadedzini. Atkārto to 29 reizes, vēlēšanās piepildīsies.

Pārsteiguma dāvana!:)7. decembris

Lieliska iespēja sapucēt savu profilu! Tev ir dāvaniņa – iespēja bez maksas izveidot savu personisko draugiem.lv ādiņu. Vari to darīt, kad vien vēlies.

Iedvesmai...8. decembris

Labo vārdu terapija. Šodien pacenties pateikt ko labu ikvienam, ko satiec. Tas dos Tev lielisku noskaņojumu un pozitīvas emocijas visas dienas garumā.

Iedvesmai...9. decembris

Izmet lieko. No virtuves plaukta, drēbju skapja vai savās domās– vienalga. Atbrīvojies no liekajiem krāmiem un Tu atbrīvosi vietu jaunām lietām.

Iedvesmai...10. decembris

Nepakļaujies haosam. Ir tikai viens veids kā sakārtot pasauli – sakārtojot sevi.

Iedvesmai...11. decembris

Sakārto domas. Atrodi pusstundu, lai pabūtu vienatnē ar sevi. Domā par visu labo, kas ar Tevi jau noticis un vēl gaidāms.

Pārsteiguma dāvana!:)12. decembris

Vai Tu zināji, ka zvaigznēs un skaitļos visa mūsu dzīve jau uzrakstīta?:) Ja tā, tad Tev noteikti patiks mūsu dāvaniņa – 10 dienu abonements Latvijā pirmajam plānotājam, kas balstīts uz astroloģijas un numeroloģijas principiem un izveidots īpaši Tev. Abonements sāk skaitīties no šodienas vai pieskaitās klāt laikam, ja jau izmanto šo iespēju.

Iedvesmai...13. decembris

Ļaujies nostalģijai. Ieslēdz mīļāko mūziku un atver veco foto albumu. Laiks aizskries nemanot.

Iedvesmai...14. decembris

Esiet laipni, kad vien tas ir iespējams. Tas ir iespējams vienmēr.

Iedvesmai...15. decembris

Palutini savas garšas kārpiņas. Uzcep mīļāko kūku vai nopērc to, kas tev garšo vislabāk. Tas būs lielisks noslēgums šai dienai.

Iedvesmai...16. decembris

Ļaujies mazai revolūcijai. Nokrāso sienu, pārkārto viena skapja saturu otrā vai izdari ko citu, kas neprasa daudz pūļu, bet izmaina ierasto lietu kārtību.

Iedvesmai...17. decembris

Pārsteigums. Ne visi pārsteigumi maksā bargu naudu, pārsteidzot kādu tuvu cilvēku ar ko jauku un mīļu, balvā saņemsi pozitīvu lādiņu visai dienai.

Iedvesmai...18. decembris

Kaut kas jauns. Mēs taču nedzīvojam tikai garīgajā pasaulē – jaunām lietām joprojām piemīt fascinējošā spēja uzlabot omu. Iegādājies sev kādu nieciņu un gūsti no tā prieciņu.:)

Iedvesmai...19. decembris

Dalies ar citiem. Ja visi cilvēki dalītos viens ar otru, tad nevienam nekā nepietrūktu.

Iedvesmai...20. decembris

Cilvēka dzīves mērķis ir būt laimīgam. To var sasniegt katru dienu, ja laimi sniedz vienkāršas un ikdienišķas lietas.

Pārsteiguma dāvana!:)21. decembris

Mums Tev ir satriecoši jaunumi. Tieši pirms Ziemassvētkiem Tu saņem vislabāko dāvanu – iespēju 5 dienas bez maksas sūtīt SMS dāvanas!:)

Iedvesmai...22. decembris

Izdari labu darbu. Ziedo labdarībai, pabaro izsalkušo vai uzdāvini plīša lāci trūcīgo kaimiņu bērniem. Visvairāk iegūt var, dodot citiem.

Pārsteiguma dāvana!:)23. decembris

Vēl viena iespēja katru dienu uzsmaidīt draugiem! Tev ir dāvaniņa – emociju abonements 30 nākamajām dienām.

Pārsteiguma dāvana!:)24. decembris

Vai zināji, ka mūsu bilžu vērtēšanas TOP ir vairākas kategorijas, kurās katru dienu tūkstošiem cilvēku vērtē viens otra bildes? Tagad ir laiks pievienot arī savējās, jo Tev ir dāvaniņa – TOP abonements 10 dienām!:)

Paldies draugiem.lv ;)



Nav komentāru:

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-