Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

piektdiena, janvāris 21, 2011

...mazdāvaniņa....


Šis adatu ķusītis aizceļoja uz Rīgu pie Agneses  kopā ar  mana bloga končiņu (izšušanas komplektiņu, plastiku un audumiņu ).. Ja atceraties, tad Agnesei palaimējās mana bloga loterijā :))
 No sākuma gribēju dāvināt kladi ar izšuvumu.. (izšuvums nav atrādīts, gan jau kādu citu dienu ) ... bet tad atcerējos ka Agnese blogā redzēju kladi.. nodomāju- tas būs galīgi neinteresanti..  ( arī motīvs padomājot labi, nav diezko veiksmīgs.. izšūta bij eņģeļmeitenīte... un kā zinu, ka daudziem ar šo tēmu ir problēmas :D tie riebj, atsauc atmiņā aizgājušus cilvēkus utt.. šitas cālī pa 5 gadiem ir atklausīts līdz tam ka likās laikam eņģeļus vispār ja šuj, vēlams neatrādīt :( ) bet man nav nekādu problēmu.. man tie patīk un apkārt to ik dienas ir ļoooti daudz.. tie mani sargā, mīl un iepriecina) nu tā.. galīgi nobraucu no ķusentiņu tēmas :))))  tad es izdomāju, ka tam noteikti jābūt adatu ķusim.. vēlams biscornītim.. BET!!- laika vairs nebij.. nemaz.. un tad sapratu, ja ne biscornīts, tad kādu maziņu un ātru... tā nu tapa pa tēmai pieskaņots maziņš adatu ķusītis dāvaniņa :)) man pašai ļoooti patīk.. ļooti.. man vispār adatu ķusīši tīkami.. visi pēc kārtas.. un jo vienkāršaks, jo labāk.. nē.. nepārprast.. biscornīši- ļoooti patīk :))

Info-
 Diegi- DMC-522; 3831; 4060,
audums- balta Jubileja,
 izmērs- nepateikšu :( nepamērīju
Dizains- šūts no kādas bildes, shēmas nav

6 komentāri:

Inese / Deziderija teica...

ah, kāds skaistums....

MuSa teica...

Vienkāršībā slēpjas visa burvība! Man patīk, ka izšuvums ir tikai nedaudz un ziediņi kā najauši sabiruši.

Inese teica...

ļoti, ļoti, ļoti skaists
debešķīgs - cik labi, ka ir tāds laika trūkums, ka var šitādus smukumus radīt :)

Inese teica...

Paldies Tev par jauko blogu, atnāc pēc balviņas - http://pieineses.blogspot.com/2011/01/davana-ir-divreiz-vertigaka-ja-to-dava.html

Anonīms teica...

Kolosāla lietiņa!!! Viss vienkāršais ir ģeniāls. ĻOTI patīk!!!

Agnese teica...

Milsh paldies par skaisto mazdavaninju! tik negaiditi un skaisti! un galvenais,ka noderigi! milsh jo milsh paldies tev velreiz!:)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-