Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, novembris 16, 2014

Jauns process....

... jāatzīstas gan ka tāds mini,maziņš, jo laikam jāatpūšas pēc lielā pušķa... Jā, tas ir pabeigts, bet laikam pieklājīgāk būtu atrādīt izmazgātu un var būt pat nostieptu. Jāskatās kas man ir ar izejvielām tam pasākumam, liekas, ka visu nav. Pušķim tomēr gribu likt sinteponu apakšā un tas man laikam ir izsīcis. Nez tik kur, jo neko it kā tak nedaru ... hmmm..

Šūšu mazu krūzīti ar rozītēm tējas kastei. Nu re kā atklājos :)) turpinājumos nebūs nekādas intrigas, bet nekas...Man jau tā stipri domājās, vai likt tos procesus.
Manu prātu nodarbināja jautājums par auduma izvēli, bet sapratu, ka te man ilgi jāgaida līdz kāds ieteiks :( drīzāk paklusēs, bet darbiņu gribu iesākt šodien, tāpēc pēc vidēji garām pārdomām izlēmu pati. Šūšu uz DMC -14 Marble aida beige. Audumam ir mazliet tāda kā zaļgani pelēka nokrāsa.

 Iemesli auduma izvēlei:
ar toni, jo citādi izšuvums saplūdīs uz balta..
aida, lai acīm vieglāk, jo jaunu briļļu joprojām nav,
un lai piestāv izvēlētajai kastei.


Nu jā..jautājums kāpēc rakstu šo ziņu, tāpēc lai mēs Madonas beibes iekustētos uz saviem xxxx. Un varbūt vēl kādu iedvesmos. Es pati iedvesmu pēdējā laikā esmu sasmēlusies kaudzēm, ka gribas šūt un šūt....

Un te nu bilde- kas tad taps... Motīvs no šī gada septembra žurnāla Cross Stitch Collection.


Šodien diena,kad veiksmīgi ir sākt kaut ko jaunu... Tāpēc, var būt arī tu vēl šovakar vari ko uzsākt, ja ne jaunu darbiņu, tad paņemt kādu senāku, aizmirstāku.. un tici- aizies...

Lai izdodas!
Sandra

1 komentārs:

Anonīms teica...

Loti jauks motīvs izvēlēts!

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-