Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

piektdiena, janvāris 23, 2015

Man vāzē liels pušķis.

Gribas vispirms atrādīt pagājušā gada darbus,lai var turpināt ar šo gadu.

Beidzot gatava- izšūta ir dāvana no Čerepovecas. Kāpēc tā saku?-jo šo komplektu man uzdāvināja vīrs atbraucot mājās no kārtējā reisa. Tas bija 2010 gadā... Nu re,tik traki ilgi nemaz nebija jāgaida līdz tapa gatavs. Mazliet jau biedēja sākums, ka jāšuj ar vilnas diegiem, no kuriem krustiņi neklājas tik glīti kā gribētos. Varbūt arī tāpēc šis darbiņš vairākas reizes tika atlikts malā. Bet rudens pusē saņēmos un nolēmu- ir jāpabeidz. Pabeidzu jau novembrī. Bet tikai tagad saņēmos nostiept. Kas nebija viegli auduma dēļ, arī izmēru. Audums mīksts, kas padevās uz kuru pusi pats grib. Un tā kā tā vāze nav centrā, tad liekas ka bilde šķība. Tad nu šoreiz ņēmos kā nekad - stiepu un  jaucu atkal ārā 5x... Bet nu tagad ir daudzmaz ok.


Nofotografēt lai būtu redzamas patiesās krāsas ļoti grūti. Tāpēc toņus var nevērtēt. Vai kādreiz šūšu ar vilnas diegiem?- atbildu jā... Nav tik traki. 



Tātad rezumē-
Šūts no komplekta-dizains Riolis 1010,
vilnas diegi,
audums - līdzīgs aidai,bet uz komplekta rakstīts-5,5 lins,
izšuvuma izmērs uz iepakojuma- 48x48 cm (222x232 krustiņi)
man nostiepta darba izmērs-55x46 cm .

Piebildīšu, ka tas audums tiešām dīvains- izmēros staigājošs. Jo kad izšuvu un zināju ka neņemšos ar nostiepšanu uzreiz, izskaloju marķieri. Mans izšuvums bija tā sarāvies, ka man pat bija bail domāt, kas būs tālāk. Tad uzzināju, ka izšuvumus ar vilnas diegiem ražotājs neiesaka mazgāt.. vai pareizāk teikt- ražotājs saka- nemazgāt. Bet man tak i samarķēts bija, i nosmērējies pa gadiem. Bet izvēles jau nebija, mazgāju un viss ok.


Man patīk! 

Sandra ❄ 

10 comments:

Klēra teica...

Ļoti skaists pušķis. Tik dzīvs un dabīgs izskatās. Skaists darbiņš. Tagad tik smuku rāmi atrast!

Hela teica...

Rezultāts burvīgs! Un kad vēl tiks ierāmēts, visas nebūšanas aizmirsīsies. :)

olginaa teica...

Ļoti skaisti! Ar tādu "vasaras garšu". :)

Anonīms teica...

Tiešām skaists un košs darbiņš! Vīrs zina,kā sievu iepriecināt! :)

Unknown teica...

Jā!!! Liels tev gan pušķis "salasīts"! Man pa gabalu audums patīk un izskatījās kā lins! kad izlsasīju aprakstu un apskatīju tuvplānu, jā, aida. Un uzskatās pļūrīga... Domāju gan, ka vairākas reizes tika atlikts malā!!! Rezultāts priecē aci, vīram uzslavas! patreiz nevaru iedomāties kāds rāmis viņam piestāvētu, tāpēc ļoti gaidīšu noformētu. Un paldies, par sajūtām, šujot Riolis. (sody)

Agnese St. teica...

Skaists, vasarīgs un apjomos liels ziedu krāsņums! Rodas sajūta, ka ziedu pušķis smaržo... :)

Anonīms teica...

Rezultāts ir burvigs!

Anonīms teica...

cik skaists ziedu pušķis!!!! Šajā drūmajā laikā īsta krāsu terapija! :) Par tējas kastēm - paldies! pēc Tavām norādēm pamācības atradu (un pat atcerējos, ka biju kādreiz jau pētījusi...), es patstāvīgi iepriekš meklēju bloga sadaļā " pamācība tējas kaste + izšuvums", bet tur nav ierakstu, tāpēc prasīju Tavu meistarklasi ;)

Anonīms teica...

Skaists darbs! Patīk ļoti!

Sandra teica...

Paldies visiem par ievērtēšanu ;)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-