Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

trešdiena, jūnijs 15, 2016

Mans šujstūris.

Es zinu, ka visas lietas ap un par mūsu hobiju ir interesantas. Gan kā top mūsu darbiņi, gan kā uzglabā diedziņus, audumus, kur  un kā stāv komplektiņi. Protams ka ir interesanti arī skatīt kā izskatās mūsu šujstūrīši.  Tad nu es esmu pārvākusies :)))))))


 Parasti šuvu dīvāna stūrī. Galdu no istabas vidus es aizdancināju uz stūri pie logiem.  Viens otrs mājinieks laikam nav diez ko apmierināts ar manu pārbīdi, bet kā smejos,ja glavnij :))))))))  UN nu man ir ļooti gaišs šujkakts.. super.. Tā kā es ceļos agri, ap pieciem, tad te jau ir gaišs un ir ļooti patīkami šūt. Jā, man pie logiem nekur nav aizkaru, lai arī kaimiņmājas tuvu un logs pret logu, bet mani tas netraucē, kā smeju, man ir personīgā bezmaksas apsardze 24/7 :)))))  Vienu lielāku puķi aizliku aizsegam- maskēšanās nolūkos :)) un jūtos lieliski :))))

Man bieži ir tā,ka es paņemu fotoaparātu, nofočēju un aizmirstu. Ja nu tas nav kāds pasākums vai kā, tad bildes neizņemu no aparāta uzreiz. Bieži gadās ka tur tās iekrājušās kaudzēm. Dažreiz gadās ka nezinu kurā fotoaparātā ir kas, jo man viņi trīs. Nu labi ka telefons sens :)))) citādi tur ar būtu kaudzēm :)))) un tā nu es te atradu senas bildes, kaut kad gribēju atrādīt savu stūri. Šīs bildes tapa jau sen, 19 maijā (paskatīju foto info). Aiz loga zied ābele.. vāze ceriņi... un top mazdarbiņi...




  Šujot fonā man iet vienmēr jūtūbe..   arī mūzika... bet tā skan man arī tad ja es te nešuju... Mūzika ir dienas fons mājā.  Jā.. ļoooooti patīk dziedātāja Imany.


 Priecāšos ja arī Jūs parādīsiet savus mīļos šujstūrīšus. 

15 comments:

Tekla teica...

Nu īsts darba "kabinetiņš"! Gaismas pilns! Tas jau lielākais ieguvums un varbūt arī tas, ka ir sava veida norobežošanās. Savs kaktiņš, savs stūrītis...Paldies par atvērtību! Man bija interesanti. (Esmu ziņkārīga. Atzīstos.) Mana darbavieta ir - dīvāns, kurā pēc laika būs izsēdēta bedre..(ha, ha!) Nu un pats dīvāns un žurnāla galdiņš tad nu nokrāmēts ar visu nepieciešamo izšūšanai...Eh! Nav jau citu iespēju dzīvoklī!

Tekla teica...

Hmm...Celies piecos? Cikos tad ej gulēt??? (Būtu jāiet 21:00) ...Un tumšajā laikā arī celies tikpat agri?

Tekla teica...

Mani komentāri publicējas dubultā, tāpēc dublus noņēmu. (Nez kā būs ar šo?)

Sandra teica...

...lieko noņēmu... nu varbūt divreiz uzklikšķinās..man ar gadījies,bet viss ok...

Sandra teica...

Ha... nu tur jau tā lieta, ka man pat viena istaba skaitas kā šujistaba... bet ne krustiņiem :))) galds uz kura šujmašīna... kurš viss ir nokrāmēts ar visu ko :))) un pirms gada, laikam, iestiepta bērnu sekcija (oi,kā man tas vārds nepatīk) nu skapji ar plauktiem, rakstāmgalds.. un tas viss ar aizkrāmēts nokrāmēts ar visu ko: diegi, pogas audumi,lentas, gumijas un viss kaut kas :)) nu kā tas jau mēdz būt ja arī šuj ar šujmašīnu... istaba ir maziņa.. maziņa... un tur krustiņot dziļā vientulība man nemaz negribas... tur es šuju ar šujmašīnu pēc vajadzības... Ļooti ceru uz tās istabas remontu,kas neprasās istabas dēļ,bet gan skursteņa.. Remonts jau būtu štrunts... ja vien man uz to laiku nebūtu jāpārvācas no viņas :))))

Tāpēc es krustiņoju mājas lielākajā istabā... un jā.. man ar dīvānā izsēdētas bedres :))) un tur jau tas trakums,ka tas galds mēdz parasti apkrāmēties vētras ātrumā :))) Vienmēr nodomāju- tikai viens process.. bet nēeee... kaut kā es pa laikam pamanos tos procesus savairot :)))))

Sandra teica...

Ai, tā celšanās un gulētiešana ir trakums... Jā.. dažas minūtes pāri pieciem jau esmu lejā un vāru kafiju. Gulēt eju (nu jau kādas 2 nedēļas sevi vēroju) ar 20 minūšu nobīdi datoru izslēdzu 00.20.... es jau neko neteikšu, ka ielienot gultā es vēl lasu.. citreiz tās ir 3 vakarus pēc kārtas vienas un tās pašas lappuses, jo neko neatceros no iepriekš izlasītā.. un man ir tāds paradums, ka es nelasu kur atstāju grāmatzīmi, bet gan divas lappuse atpakaļ... tad nu var teikt ka vienos es tiešām jau guļu :))))) nu man tā liekas.. cikos izslēdzu gaismu- nesekoju :))))

Mājinieki man smejas,ka šitā dzīvojot es no viņiem nekad nesagaidīšu ne kafiju, ne brokastis gultā :))))))

Šobrīd man šĪ agrā celšanās patīk un reizē besī :))) es tā lāgā nemāku otreiz aizmigt.. vārtos,un tā kā nepatīk bezjēgā vārtīties, ceļos augšā. Jau nedēļu cenšos un pūlos nogulēt nu vismaz līdz sešiem.. neizdodas... jāiet nodot analīzes un es tak nespēju savākties,lai no 5 rītā līdz astoņiem (es ceru ka laboratorija no astoņiem) neko nedzertu vai neēstu.... šorīt pamodos 3.49...nu līdz 5.19 pat nomocījos mēģinot aizmigt.. nesanāca... :))) Tā man iet....Bet..ziemā.. par stundu pusotru sanāk ilgāka gulēšana.. bet vispār līdzīgi... laikam esmu veca :))))) jo parasti veci cilvēki neguļ... manējie visi ir pieraduši... visi zina, ja brīvdiena, tad nu līdz 10 es nociešos klusiņām darbojoties, pēc tam gan trauki šķind, gan mūzika skaļāka...

Sandra teica...

Un kārtīgu galdu... nu +- var jau nobildēt...šobrīd man tas tāds nav..jo ir kādi 5 komplekti jau apkārt...divi procesi, 4 biskorņi.. ha!!!- un pat šujmašīna (jo šuvu segu, mazajā istabā tik lielām izdarībām nebija vietas), 2 fotoaparāti... viena izskrūvēta kastīte krāsošanai.. krūze ar tamboradatām... viena klausāmgrāmata jeb disks... aaa.. un shēmu lapu kaudzītes.. :)) nu tā.. sadzīviski... protams krūze arī :)))

Anonīms teica...

Patiešām apskaužams tas šujam stūrītis. Esmu izsapņojusi savu stūrīti-baltos toņos ar veclaicīgu stāvlampu, bet savā vienistabas dzīvoklī tālāk par sapņošanu netieku. Pagaidām jāsamierinās ar savu dīvānu ar divām izsēdētām bedrēm-viena sēžot pie datora, otra tuvāk lampai-šūšanas bedre! :D
Ar lielu interesi lasu tavus pieredzes stāstiņus.
Evita

Elīnas brīvlaiks teica...

Prieks skatīt tādu šujamstūri :) Un pilnīgi sajūta, ka man šūšana bremzējas, jo vienīgā mierīgā vieta, kur to varu padarīt ir gulta :)
Un mokoties ar nemitīgu vēlmi gulēt, Tava agrā celšanās un vēlā iešana gulēt, liekas fantastiska iespēja visu ko darīt. Bet saprotu, ka nekas labs jau tas nav.
Jauku dienu Tev!

Jana teica...

ļoti omulīgs stūrītis:) Un patiesībā nav jau svarīgi vai tā ir vesela istaba, vai arī kāda bedrīte dīvānā... galvenais taču ir gaisotne un vēlēšanās radīt ko skaistu!
p.s. un es vēl sākumā nobrīnījos.. jopcikbumbiņ... Sandrai tādi neredzēti vēlie ceriņi zied:))))

Hela teica...

Paldies, ka padalījies ar savu rokdarbu stūrīti. Man ļoti patīk tos vērot. :)
Apbrīnoju tos cilvēkus, kuri agri ceļas! APBRĪNOJU! Visu cieņu!

Sandra teica...

.. nu es jau ar sapņoju par baltu stūrīti.. ar skaistiem baltiem plauktiem utt.. bet dzīvē ir tā, kā ir....un dzīve jau ir arī šodien... un tie sapņi var palikt sapņi...

Atzīšos,ka man ir arī balts stūris sataisīts no tā kas ir.. nu es droši demontēju mēbeles un tās pārkrāsoju :))) bet tur nav tik gaišs.. te ir logu stūris- daudz gaismas... bet istaba lielākā māja.. tā teikt, ko tautā sauc par viesistabu :))) tāpēc te es tā īpaši nevaru aizrauties ... kaut pamazām vien apaug galds ar lietām gribot negribot...

Sandra teica...

Jā.. man visādi var bū- arī pienenes ziedēt ziemassvētkos :)))))) jo safočēts ir, bet ielikts blogā nav :))))

Tu to forši pateici par bedrīti dīvānā vai istabu..mīļi..

Sandra teica...

Paldies....
Tā kā man stāsta un raksta, ka tik maz gulēt nav labi, nu ceļos mazliet vēlāk... mazliet pēc pieciem :)) cenšos sev iestāstīt ka vajag vairāk gulēt..lietainajās dienās mazliet jau sanāk... :)))

Sandra teica...

.. jā.. ir tāds teiciens, par ko es bieži smejos:
- Kā tu tik daudz sū--s paspēji savārīt?
-Es agri ceļos.....
:))))))

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-