Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

piektdiena, augusts 17, 2018

7.diena

Septītā diena ir klāt...
Par izaicinājuma domu un plānu var lasīt ierakstā ŠEIT ;)

Izvēlos no internetā atrodamajiem septītās dienas aprakstiem (12 dienas pēc dzimšanas dienas)vārdus un šoreiz tie ir: LAULĪBA, PARTNERIS.

Šodien tas ir sēeen, sēn pirkts komplekts no firmas Zalatoje Runo ar nosaukumu "Romantiskā pastaiga".  Iesākts ar sen... bet nu apstājies var teikt, ka pašā sākumā. Šobrīd man kaut kā "neiet" šūšana uz lieliem rāmjiem, tāpēc nekust... tā iemesla dēļ daudzi procesi stāv. Laikam jau šī darba izvēle ar neprasa nekādus sīkākus paskaidrojumus... rudens.. divi cilvēki.... nu ok... kāds teiks.. aiziet nevis nāk... bet man viņi vienkārši iet :)) Iet uz priekšu, iet tālāk... arī tad ja lietus līst...Iesāku šūt ar tā  saukto parkošanas metodi, bet kā turpināšu vel nezinu. 


Šis no visiem procesiem bij tāds kuru bij grūti iesākt... Kā redzams es sakrustiņoju visus iesāktos diegus, un laikam tik klāt vel kādu pārīti un viss. Jā, es zinu, ka patiesībā šīs te atskaites ir tādas nu nekādas... patiesībā jau ne sevi cienošas, bet nu mans  mērķis nav izšūt daudz utt, bet gan krustiņot vienu dienu..... Visi procesi ir tik sagatavoti, ka jebkuru ieleic iekš rāmja un krustiņo. 


Septītā diena atbilst februāra mēnesim... kāds būs mans februāris?

Runā, ka laulība rodoties debesīs...

4 komentāri:

Krustiņmāsa Vita teica...

Romantiski skaists darbiņš būs!:)

Tekla teica...

Zināju, bet tagad tikai sāku apjaust, cik lielā mērā Tu esi aizrāvusies ar krustiņošanu!!! Un jau vairāk kā desmit gadus...
Šis izšuvums būs aizkustinoši skaists!

Veetrasputne teica...

Skaistums!!! Pēc Alfjorova motīviem... Mmmm.....Ļoti patīk...

Veetrasputne teica...

Laboju - Afremova motīviem :):):)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-