Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

trešdiena, augusts 29, 2018

9.diena

...atvainojos par pauzi... ;)

...tad nu turpinos ar savu devīto dienu....

Par izaicinājuma domu un plānu var lasīt ierakstā ŠEIT ;)

Izvēlos no internetā atrodamajiem devītās dienas aprakstiem (12 dienas pēc dzimšanas dienas) vārdus: EKSKURSIJA, CEĻOJUMS.

Un te nu daudz nav ko ne minēt ne domāt... JO!? reiz, sen senos laikos, kad vel Dimensions dizaina komplektus ražoja iekš Amerikas es nopirku komplektu ar nosaukumu Eiropas Bistro. Un pat mazuliet iesāku- šitik :)


Gāja laiks un laikam es biju aizdomājusies par dzīvi un nolikusi maliņā šo procesu... nu kas to vairs lai atceras, jotas bij tik ļoooti sen. 
Kāpēc šāda procesa izvēle šai dienai? Nu tieši tāpēc, ka tas ir tiiik loģiski un pašsaprotami... un es tik sen, veselu mūžību neesmu bijusi tālāk  par kaimiņzemēm... nu ok... tās ar ir Eiropā :))) Bet man taču kārojas vēl tālāk :)) 
Nu tad nu ņēmu un priecājos par šo procesu... atklāti sakot pagaidām tik par bildi uz vāka... jo šoreiz te no krāsu košuma maz ko pabaudīju.... Nedaudz, bet pašuvu gan...



Mēdz teikt, ka visa mūsu dzīve ir kā ceļojums... Devītā diena atbilst aprīļa mēnesim... nu kas to lai zin... varbūt aprīlī sadomāšos, un kaut kur aizbraukšu ar:))

Ja mērķis ir tavs, iespēja atradīsies...


2 komentāri:

Anonīms teica...

No pirmās dienas sekoju līdz šim izaicinājumam un rodas jautājums- vai ir kaut kāds termiņš, kad visi šie darbiņi plānoti arī pabeigt? :) Iesākto procesu, laikam ir ļoti daudz. Šis konkrētais man noteikti arī patiktu šūt, tieši tā raibuma dēļ.
Un vēl- vai vari padalīties, kur iegādāts tas skaistais magnētiņš?
Evita

Sandra teica...

Paldies Evita par komentāru ;)

Termiņa man nevienam darbiņam nav... ir tiki iedomātas vēlmes... varu jau es pateikt, ka labprāt redzētu šos savus 12 procesus pēc gada pabeigtus, bet zinu, ka tā noteikti nebūs... jo vairāki ir lieli darbi...

Šis konkrētais vien ir no lielajiem gold dimiem un nav nekāds mazulis...
Es šuju priekam... un pēc noskaņojuma...

Magnētiņu man uzdāvināja, bet pirkts Krievijas interneta veikalā... BET!! pasūtot aliekspresī gan augšiņas sagatavīti, gan magnētiņus var pa smuko sev saražot kaudzīti ar tādiem... ja ir interese, uzraksti epastu, iemetīšu linkus....

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-