Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, februāris 03, 2019

Krustiņziņa nr 5.

 ... ābeļziedos...

Kaut kad, sen sen... (njāaa.. šitā sāksies ļoti daudzas ziņas :)) jeb ieraksti :)) ) ziedēja ābeles un to zaros sēdēja skaists putnēns... nu jūs jau ziniet un saprotiet visu par manām attiecībām ar putniem :)) Protams, ka man nevis gribējās, bet vajadzēja :))) izšūt šo Alisas dizainu. Sērijā ir vel divi dizaini ar putniņiem, arī tie taps ar laiku... viens būs ar peoniju, otrs rudbekijās.


Šis bija 2017 gada jūlija process. Meklējoties bildēs atradu procesu bildes, tad parādīšos nedaudz kā tad nu ir... Nekādas kārtības... izrādās pat šokolāde tiek  ēsta procesa laikā.... :))


Šuvu uz mazā rāmīša, tā ir ļooti ērti un ātri krustiņojas, bet darbiņš tad gan nemaz un nemaz neizskatās glīti... :(  Pamēģināju pārlikt pat uz qsnapa, bet nepatika, uzreiz smagums rokās un nav tik ērti.



Nu tā tie burzījumi rodas, salokot, saspraužot, bet viss tikai lai ērtāk.... 


 Ar mazo rāmīti var ērti izšūt pašos stūrīšos, kas qsnapā nemaz  nav parocīgi...

Kas tas par putnu?- sarkanrīklīte. Te pie mājas esmu redzējusi, bet laikam tik kādas pāris reizes...  ir reta mūsmājās.... 
Paklausies viņas dziesmu... klausoties domās brienu pa pļavu gar upesmalu... ak... vasara... 



Dievs tevi mīl tāpēc, 
ka viņš ir Dievs, 
nevis tāpēc, 
ka tu kaut ko izdarīji vai neizdarīji.


1 komentārs:

Tekla teica...

Ak, ābeļziedi! Mana vājība. Un putni! (Bail iedomāt, ka to nebūtu uz mūsu kosmosa kuģa "Zeme"!!)
Skaists motīvs! Paldies, ka atrādi procesus! Par cik izšuju lepnā vientulībā, tad Tu man dod iespēju paplašināt redzesloku šai nodarbē...

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-