Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

trešdiena, februāris 16, 2011

Starp lidmašīnām ......... varavīksne...

Nav tā, ka mans blogs būtu tikai par rokdarbiem, vai arī dikteni smalks ar manu ikdienu, ko nopirku, ko šodien gatavoju pusdienās, vai kur tusēju :))  Bet šoreiz atkāpe ;))))))  Kad biju izlīdusi no vannas (relaksējos burbuļos jeb pērļu vannā)   sēdēju  virtuvē un dzēru kafiju... pētīju skaisto ainavu aiz loga.. saulanās debesis.. un tad pamanīju maziņu varavīksni.. hei.. ziemā varavīksne.. nu maziņa.. bet pa smuko.. nu jā.. fotoaparāta šodien pie rokas man nav nikāda :(  un tā dzeru kafiju un turpinu lūkoties tālumā.. kad saskaitu, ka redzu vienlaicīgi 3 lidmašīnas .. interesanti protams uz kurieni tās dodas... un tad pielietojot internetu uzzinu, ka viena dodas no
Maskavas (Šeremetjevas lidostas ) uz Kopenhāgenu, otra no Kopenhāgenas uz Bankoku,  trešā laikam ir noslēpums :))) jo ceļu kartē parāda, bet no kuras lidostas uz kuru dodas- nesaka :)) nu nekas... bet tā esmu pamanījusi, ka pat lidotājiem :)) uz Tokiju varu pamāt :))) Interesanti, ne?!
 Vai arī tu kādreiz skatoties debesīs, un pamanot lidmašīnu, sev pajautā- nez uz kurieni  tā lido?
 Ja tava atbilde ir jā, tad varbūt kādreiz ieskaties šai kartē... te var lūkoties no kurienes uz kurieni šobrīd virs tevis lido ļodenīte :)))
P.S-bilde- 10.septembra rītā ap pulksten sešiem.. hmmm.. žēl ka toreiz nezināju par šo karti un iespēju uzzināt uz kurieni tās lidinājās  :)))

Nav komentāru:

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-