Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

pirmdiena, maijs 16, 2011

Balto ziedu lakati....

Pasaule ir maziņa, tā kā kalnu kaziņa :)))))))) tā man šoreiz gribas teikt :))
Caur e-pastu mani uzrunāja meitene Sanita, kura vēlējās lai es viņas kāzām uzdarinu lakatus... 3 vienādus lakatus- doma bij par baltiem vai gaiši pelēkiem... tā kā baltā dzija bij tikai vai nu koši balta, vai dzeltenīgi balta.. tad sāku iet otru apli pa veikaliņiem un tikai vainā vietā atradu šo gaiši pelēko.. nu jā.. piebildīšu, ka trim lakatim iepirkt vienādu dziju nemaz nav tik viegli .. laikam dzijas sezona beidzas...

Tā nu man pamazām tapa 3 vienādi lakati... sarakstes laikā man uzjautā, kad var piebraukt... izrādas ka būšot Madonas pusē :)) īsos vārdos uzzinu, ka lakatus nedarinu gluži nepazīstamiem :))) Līgavaiņa ģimeni pazīstu.... pēc tam pamazām radu meitēns Alise pastāsta, ka Sanita ir ļooti jauka meitene, ka ir kopā tusēts :))  Taisot lakatos smaidīju un domāju- pasaule ir maziņa, tā kā kalnu kaziņa :))
Taisot vienu- ziedēja kaukāzeņu strīpa, ko vēroju pa logu, nakamajam ievas.. bet pēdējām jau ābelē pumpuri plauka... bet fotosesijai noskatīju ziedošo ķirsi :))
 Trīs vienādus lakatus taisīt nebij grūti... jo visu laiku gribējās zināt- kā tas būs, kad man apniks :)) neapnika..
.... nu jā.. vienīgi karstajās dienās gan nu nekādi negribējās darboties ar pūkaino dziju.. tas gan...
 Un tad es domāju nu tagad vairs ne lakatošos pa vasaru, jo ir karsti... bet kad pēdējais lakats tapa, galvā jau virmoja domas par nākamo- kādās krāsās :))))

 Ārā līst svētīgs lietutiņš un es tinu nākamo lakatu :))

Lai Jums jauka un piepildīta diena!

2 komentāri:

Elīna teica...

ļoti, ļoti skaisti!

Sandra teica...

;) jap ...

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-