Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

otrdiena, janvāris 17, 2012

Pūces salidojušas...

Patiesība ir tāda, ka tamborēt es nemāku. Es to zinu, bet kaut ko saknibināt ar to adatu- es varu :))) 
Kādā blogā atradu šo superīgo bildi- pūču maku... Man tik ļooti iepatikās, ka izdomāju- man arī vajag... vai tad nu nesanāks :)))) Pa nu jau populāro lapu Printerest es ganos kādu gadu, ievilku bildes, saglabāju linkus, bet ai, ai... lai kaut ko tai linku mudžeklī atrastu :(  Tagad esmu gudrāka, un nu esmu Printeresta lapas lietotāja ar saviem tā saucamajiem dēļiem, un ja kaut ko no tiem tapināšu, noteikti links nekur nebūs pazudis un man tas patīk :)) ļoti, ļoti.. Un pie viena, varu pateikt mīļu Paldies- kas arī darbus, idejas no mana bloga ir ielikuši iekš šī plašās ideju pasaules.

 Un tā.. šis stāsts ir par maniem pūču makiem, kas tapa pēc tās mazās bildītes. Kā pareizi viņus tamborēt, es nezinu. Bet mana māja pagājušā gada nogalē pielidoja pilna ar dažādu krāsu pūcēm. Dažas no tām jau aizlidojušas un nemaz nepaspēja uz fotosesiju . Bet dažas vel domā un meklē mājas. Viena daļa no tām bij
vakar  ielidojušas ābelē... daļa šodien saulītē pagrozījās.







 Kas ir šīs pūces un ko viņas māk darīt??? Viņas māk glabāt noslēpumus :))) telefona sarunas un īsziņas... Viņas noteikti var sasildīt telefonu.... Viņas noteikti telefonu var pasargāt no atslēgu švīkām un tamlīdzīgām lietām. Īsāk sakot- pūces telefona maki. 
Vēl jau šīm nav ko sargāt, nav māju... Varbūt kāda lai pie tevis aizlido???

Lai jauka šī saulainā diena!

16 comments:

(Liin) teica...

Kolosāli maciņi telefonam!!!!! Man jau, protams, gribulis uzreiz lielais pēc tāda :))))))))

Elīna teica...

he, hē...pirmā pasteidzies. Es tikko atvēru blogu, lai savā ieliktu pūčumaku, bet skatos tev arī dikti feinas pūces!

Sandra teica...

paldies ...
Linuška.. tu jau māki skaisti tamborēt :D bet nu tad raksti savu adresi;)
man nav žēl :))))

Elīna- mums dzija vienā bodē pirkta :))) es pirms jaunā gada- kā ieraudzīju tos toņus, tā viss.. vajag :)) un būs man jānošpiko ideja par tavu pūci un arī tāds maks jāuztamborē... Pa smuko ;)

(Liin) teica...

Mācēt jau māku, cik nu skaisti... tikai šobrīd tās adatas noliktas malā :))) Platajam , skārienjūtīgajam derēs? Tad ņemu ciet :)))

Elīna teica...

Jā, es arī noskatījos, ka vai tik nav tā pati dzija. Bet tāda laba šādiem bieži lietojamiem priekšmetiem, stingra un nav pļurīga.

Krustiņistabas biedrene Vita teica...

oooooo,cik neaprakstāmi skaisti Tavi pūčmaciņi,ka man,protams,arī tādu gribētos!!!Un tik skaisti bildēs viss ir noformēts,ka prieks skatīties!

Biene teica...

Ļoti skaisti un līdzīgi orģinālam!

Sandra teica...

Liin-
nu tam dikteni paltajam laikam nederēs gan :(


Elīna-
nevaru tavā blogā pievienot komentāru, uzkaras man viss :(

bet mūsu pūces māsas :))

Un jā- dzija tāda plāna, feina.. tagad tājā Domekstras(bijušajā) bodē kaut kādi dziju toņi- ar plānās dzijas, bet neesmu nopirkusi... visādas citas drazas sapirku.. tur šujlietu visi štrunti nocenoti uz 29 santīmi. tikai traki jārokas pa kasti lai kaut ko labu atrastu, bet nu 10 metri gumijas pa 29 santīmi, lielas diegu spoles.. un šis un tas ir ok :)) tā ka ja esi Madonā- ieej- paskati ;)

Sandra teica...

Vita, Biene

paldies ;)

(Liin) teica...

Es nezinu, vai man dikti platais, laikam standarta- 6cm :))

Sandra teica...

Liin-
Es rīt pamērīšu cik plats ir meitas telefons ;) viņai samsungs.. laikam kaut kāds korbijs :D :D nu tik nesmejaties.. es tak nezinu precīzus nosaukumus :)))

Sandra teica...

Līnuška-
meitai arī telefons ir 6cm plats un ir ok.. nu ne visas pūces, bet vairums;) Tā ka sūti tik adresi- es jau sapratu, katu esi aizlidojusi bik tālāk, bet tas nekas- nosūtīšu. ;)

(Liin) teica...

Sūtu Tev @. No manis Tev tad pārsteigums no UK. ;)))

Anonīms teica...

Kādas fifīgas pūcītes! Ļoti jaukas! :)

Džeks teica...

Jauki pūčuki. ;)

Guna teica...

Šīs pūcītes uzlabo noskaņojumu. Smaids dienas garumā man tagad nodrošināts. :)
Vislielāko smaidu raisīja pūcīte, kura laikam ar sniega piku dabūjusi. :)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-