Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

piektdiena, janvāris 06, 2012

Tējai


 Tāds pa ātro-ļooti ātro tapa motīviņš kastei, šoreiz tējas kastei. Izdomāju, ka vajag mūzikas skolas audzinātājai uzdāvināt tējas kasti, tad nu pa 2 vakariem tapa motīvs. Atsauksmes nezinu, jo vēl jau ir brīvlaiks.

Shēmā vēl bij paredzēti vientuļi krustiņi, ko uzreiz izlēmu nešūt- bij doma aizstāt ar sarkanām smalkām pērlītēm, bet kad sāku šūt- man nepatika, atstāju tāpat. Shēma no CrossStitcher žurnāliņa pielikuma- vienkārša, bet smuka :))  Jau otros ziemassvētkus šuju tējas kasti dāvanai.

Gundega- apsolos kādai no nākošajām tējas kastēm safočēt solīto kopā salikšanas procesu.
 Šoreiz man viss bij pa ātro.

Nu jā.. izšūta ne  viena vien tējas kaste, bet par to citreiz. Es padomāšu, vai likt bildes pirms dāvināšanas, vai atstāt noslēpumā? :)))) Elīna, kā tu domā??? :)))


Laiks tējai.......

9 komentāri:

Unknown teica...

Ieliec, ieliec... :))

Sandra teica...

nu nez.. nez.. tad tu pateiksi.. fuuu.. nepatīk :)) ko tad???- hmm.. nu vienīgi varēšu pogas bērt :D a ja rokās iedošu, tad tev nebūs variantu pēc citas tīkot :))))))

(Liin) teica...

Ļoti skaisti! Un audums izvēlēts tieši kā punkts uz ''i''. Domāju, ka skolotāja būs sajūsmā :)

Inese teica...

ļoti skaists darbiņš, tik jauks izšuvums, burvīgi izskatās

eniine teica...

Jā, man arī ĻOTI patīk auduma izvēle, ļoti saskanīgi. Skaisti!

Klēra teica...

Skaista kaste. Es arī pirmais ko ievēroju ir izšujamais audumiņš. Tieši nodomāju, ļoti piemērots izšuvumam. Vēl man tie auklu pušķīši patīk. Smuki!

Sandra teica...

-paldies... ;)

Par audumam daudz nepiedomāju, šuvu uz tā kas mājās un speciāli skatījos no Aidām, lai vieglāk un ātrāk šujas :)) nebij daudz laika domāt kā būtu.. likās ka vajadzētu piestāvēt, ka audums papildinās zīmējumu.. tekstu ar nekādu nerakstīju, jo skolotāja krievu tautības... aukliņas pušķus pieprasīja meitas.. viss tapa uz ātro.. bez garām diskusijām, jo bij jau jāskrien uz egli :)))
pat pati kārtīgi nepaspēju pa gabalu ievērtēt :)))
Bildēs skatoties man patīk...

Sixspārne teica...

Tējas kaste tiešām skaista. Domāju, ka skolotāja novērtēs un būs sajūsmā. :) Bet arī es - svētdienas izšuvējs labprāt redzētu kastes darināšanas procesu. Un jā - kur tādu kasti var nopirkt, tādu, kurai izšuvumam iedobe vai paredzēta vieta?

Sandra teica...

Skolotājai patīkot.. pat ļooti... labākā dāvana. Tikai meitai viņa pastāstīja, ka tējas paciņas izņēmusi ārā, ieklājusi nodalījumos samta auduma gabaliņus un tur tagad glabāšot rotas :))) Tādu skaistumu virtuvē nevarot turēt :)))

Sixspārne
Ok.. noteikti nākošajai uztaisīšu salikšanas procesu.. tas patiesībā ir vienkārši un ātri ;)
Kastes pērku gan super neto bodēs, gan Alan Deko.. šobrīd vismaz pie mums Madonā ir labas tējas kastes Krautas veikalā... Kastes ir visādas.. ar tik dažādu kvalitāti un cenu.

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-