Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, marts 25, 2012

Par krāmiem- otrā daļa...

Man ļooloti patika grāmatā nodaļa par mentālajiem sārņiem, par atbrīvošanos no tiem. ( šī tēma mani uzrunāja, jo nesen kādā majaslapā, par šo bij plašas diskusijas- par ķengātājiem, negatīvajiem komentāriem). Šobrīd, kad katrs mēs ļoti daudz esam arī virtuālajā vidē, mums katram var noderēt domas par šo tēmu, jo mēs katrs lasam, vai komentējam.

 Citāti no grāmatas:
"Pārstājiet kritizēt un nosodīt citus
Viss, par ko jūs kritizējat un nosodāt citus, kaut kādā mērā jums nepatīk pašam sevī... Vislielākie kritiķi ir tie, kuri sirds dziļumos zina, ka paši nav pietiekami labi. Mainiet savu iekšējo nedrošibu, un vēlme pazemot citus, maģiskā veidā izplēnēs pati no sevis.
Nepiesārņojiet nevajadzīgi savu prātu ar šim bezjēdzīgām indes bultām, tā vietā labāk klusi sūtiet svētību ikvienam, ko satiekat ikdienas ceļos, un jūs noteikti būsiet pārsteigts, kā viņi jums atbildēs, parādot sevi no vislabākās puses.
Neaprunājiet citus.
Klačas piesārņo jūsu psihi un parāda vienīgi to, cik maz nozīmīgu notikumu ir jūsu dzīvē. Dzīvojiet paši un laujiet dzīvot citiem! Neļaujiet sevi ievilkt aprunāšanā, jebkura veida strīdos, neklausieties tenkās vai skandālos. Pieņemiet to par savas dzīves aksiomu, ka nekad neteiksiet par cilvēku ko tādu, ko jūs nevarētu pateikt viņam personiski. "

 Protams tā ir maza daļa no teksta.. bet ļoooti precīzi pateikts...

 Lai laba diena!

2 komentāri:

Una teica...

Paldies, šie citāti man šodien bija vajadzīgi kā atgādinājums tam, kas ikdienas steigā atkal jau sāka piemirsties. :)

Anonīms teica...

Paldies! Man šodien šie vārdi lika pasmaidīt un aizdomāties :)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-