Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

sestdiena, maijs 25, 2013

Sedziņas mazuļiem.

Jau kādu laiku atpakaļ biju pamanījusi, ka iekš draugiem.lv darbojas "Sirds siltuma darbnīca" - ada priekšlaikus dzimušajiem mazuļiem zeķītes, cepurītes un sedziņas. Nodomāju, es tak ar varu, kāpēc gan ne...  Pāris sedziņas es varu uzadīt vai uztamborēt.  Tad kādu dienu vienkārši ņēmu un tamborēju. 
Tā nu tapa pirmās sedziņas. Adītā noteikti ir mīkstāka patīkamāka, trīs ir tamborētas pa vienkāršo. Vienai sedziņai iztērējas +- divas fices dzijas. Jāsaka ka patiesībā tas nav no lētajiem projektiem, jo dzija maksā.. un ja vēl gribas nopirkt labu dziju, tad maciņš maaazdrusciņ jāatver. Skatos lai dzija nebūtu 100% akrils, bet lai kaut nedaudz klāt ir vilna. 
Jā, zinu, ka kāda uzreiz nodomās, nu nav jau nemaz tik dārgi, jā ja uzadi vienu, divas sedziņas, bet man šobrīd top jau septītā sedziņa. 
Sedziņu izmēri ir no 60x60.. un uz priekšu...  speciāli nevienu neesmu adījusi pēc konkrētiem izmēriem, bet gan- cik dzija atļauj.

 Un tad nu vienu dienu nesu sedziņas ārā un ļāvu tām piebirt ar ābeļziediem... lai aprunājas par dzīvi un ziedēšanu :))) 












Tādas nu ir man pirmās četras sedziņas.. šobrīd top jau nākamās.... 

Ja arī tu vēlies piedalīties lai atbalstītu 
tās domu un projektu- piedalies. 

Sandra

3 komentāri:

Iveta teica...

Ļoti jaukas sedziņas.Novēlu tām ātrāk atrast savus mazos saimnieciņus.

Sandra teica...

Paldies....

Guna teica...

Skaistas sedziņas, brīnišķīgs krāsu salikums. Un tas, kā izskatās fotogrāfijā - vispār ir elpu aizgrābjoši. :) Kā mākslas darbs. Tu neesi vienkārša rokdarbniece, bet gan māksliniece.

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-