Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

trešdiena, janvāris 12, 2011

Vai tad pļavā citu puķu nav???

- tā man parasti saka mamma, kad es atnāku no pļaviņas pāri upītei :)) nu patīk man tas sarkanais āboliņš.. patīk un viss :)))



 šoreiz bij eksperiments- gribējās izmēģināt aplīmēt kladei vākus.. esmu saskatījusies, ka lietuviešu meitenes ar to tiek lieliski galā un ka vairākām ir darbu krājumos pa 10 tādiem vākiem.. tad nu es padomāju- ar ko es sliktāka?- mēģināšu es ar :))  nopirku parasto linveidīgo audumu, kuru nebūtu žēl ja neizdotos.. uzšuvu mazbildīti un uz priekšu... viegls process nebija, bet nu neizdarāms ar ne.. pie piektajiem vākiem būs viss labi :))   mazmotīviņi sašūti jau pāris kladītēm :)) jāgaida kad būs iedvesmas brīdis līmēšanai :))

tādi nu šoreiz sanāca mani vāki kladītei... šis darbiņš jau tapis mēnesi atpakaļ..  diemžēl bildes ir ļooti sliktā kvalitātē, jo kā jau iepriekš minēju, mans fotoaparāts lēnām un neatlaidīgi ............................ :( ehhh...
- kladīte tika iedāvināta Elīnai... par atmiņu no manām mīļpuķēm...
( magones manās pļavās vienkārši nav :)) tad varbūt es tās plūktu vienmēr un liktu pilnas vāzes :)) )

8 komentāri:

Inese / Deziderija teica...

vienkārši, bet skaisti....
un tagad biku sīkāk, kā tiešu tas aplīmēšanas process notiek ? Ar kādu līmi, PVA ? Tas ir zieķē audumam otru pusi un līmē klāt ?

Sandra teica...

paldies..

Jā.. es līmēju ar PVA līmi.. ne uz auduma, bet uz klades.. pirmais mēģinājums lipa nost, neturējās.. lietuvietes teica ka turas uz da jebkā.. nu nekā nebij.. man laikam tās klades nebij īstās :D es noplēsu to klades vāka papīru un tad līmēju atkal.. jo uz tā spīdīgā papīra kas man bij kladei audums nelipa :(
patiesībā jau nekā sarežģīta... bet nu jā.. vajag piešauties.. varbut kādreiz ja būs iedvesma safočēšu.. ;)

oi.. kādu safočēšu :( tagad ar šito nokalpojušo fotoaparātu vairs neko nevaru nobildēt.. ehh.. raudāt gribas, bet pie jauna aparāta mamn netikt :(

Inese / Deziderija teica...

nu jā, man ar iepircīta klade ar spīzdīgu slidenu virsu, značet driskāšu nost.. domāju grāmatu vākus šūt, tik nu ar tiem man mūžīgā problēma taisni sataisīt :D šis variants ideāli, poligrāfijas arodskolā diezgan blociņi no nulles sataisīti :)pa lielam ievākošana skaidra, tik mēs no ādas visu taisījām... tapēc radās jautājums kā audumu pielipinat pie vākiem... paldies Tev..atkal viena feina čiepjama ideja :)

Anda teica...

Man būtu žēl tādā skaistā kladē kaut ko rakstīt. :)

Sandra teica...

Anda-
nu mana mazā meita tā arī pateica, ka viņai tādu lai nemaz netaisot.. būšot žēl, tāpēc nevajagot un basta :))

Inese-
nu tad jau tu vispār esi super spečuks šai jomā.. nu šūtos es vakar uztaisīju divām kladēm.. no vienkārša auduma, bez oderes, vienkārši sašuvu vākus .. būs jāmēģina fočēt.. jāpamēģina ar telefonu fočēt.. varbūt skaidrākas bildes būs :)

Inese teica...

ļoti skaists un elegants darbiņš.
Man jāatzīstas, ka nekad neesmu līmējusi vākus, manos krājumos tikai šūtie...
Bet dikti gribas pamēģināt, īpaši jau redzot, cik skaists rezultāts.

Agnese teica...

Piekruuty-vienkaarshi, bet skaisti....zini-par to PVA varbuut ka liptu klaat, bet ilgaaj jaapatur piespestu-es kautkad taisiiju kastiites nosliidiiga papiira un ar lipa valjaa, bet nu kaadu laicinju tureeju kopaa un salipa ar PVA-chakars gan liels sanaaca.
Par magonem gribu piebilst-varbuut ka labi, ka nav tavas pljavaas-mana r vinjas dikti patiik, bet vinjas tik aatri nobirst :(
Es ar labpraat fotoreportaazhu no shii gribeetu-gaidiisim, kad buus jauns fochuks un roka jau pavisam tad buus ietrenneejusies :)

Unknown teica...

Jā, šī ir mana klade, bet es ar nezinu vai vispār rakstīt iekšā, vai likt plauktā kā relikviju :D
(ar manu traki neglīto rokrakstu negribās ķēpāties :D

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-