Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

trešdiena, decembris 21, 2011

Adventes vainags....

Tā nu šogad sanāca, ka man adventes vainags ir tāds........ divi vienā :)))  Interneta plašumos ieraudzīju vainagu no dzijas kamoliem un egļu rotājumu bumbuļiem.. protams ka uzreiz  man  arī tādu vajadzēja :))))
Ha.. daudz nav jāprāto.. protams es nezinu kā bij gatavots tas mans iedvesmu vainags, bet sieviete ir radoša būtne un izdomāju, kā to taisīšu es :))
Pirmkārt sagādāju vajadzīgo- šo to sapirku, šo to izmantoju no mājas krājumiem....
Nepieciešamais-
vainaga pamatne,
divu veidu dzijas,
 putamplasta bumbuļus (divu izmēru),
egļu bumbuļi (maximā uz akcijas pa lēto divu toņu, divu lielumu)
līmes pistole un stienīši.

Ķēros pie darba ;) Satīt dziju uz putaplasta bumbām- nebij tik traki.. bik iemanījos un nekas neslīdēja nost. Putaplasta bumbuļus izdomāju izmantot, lai būtu man tie dzijas kamoliņi tāda vienāda lieluma :))

 Izlietojās 14 palielāki putaplasta bumbuļi(4,5cm diametrā), un 20 mazās putaplasta bumbiņas(3cm diametrā). No lielajiem egļu bumbuļiem izlietoju laikam 8 .. mazākos nesaskaitīju..... un tad visu pamazām līmēju klāt pie vainaga pamatnes. īpaši neslēpu pamatni.. tāds nebij mans mērķis.. šur tur tā spīd cauri, bet vel variants- ja negrib lai pamatne redzas- var to notīt ar atbilstošā toņa dziju... līmēju tā, kā kad dekorējam vainagu.. tikai uz augšu, lai vainagu pakarot pie sienas, otra puse pieguļās līdzeni sienai....  Jā- vainagi parasti uz durvīm, bet man te dzīvo tik ziņkārīgi putni, ka uz durvīm esošo visu izplūkā..  
Tad nu mans vainadziņš ir piekārts pie sienas mazajā koridorītī ienākot mājā... (šajās bildēs tas nav redzams)

Man vainadziņš ļoooti patīk.. tāds košs.. priecīgs.. Luīzei arī.. ieraugot bij ssssuuuupeer...varbūt arī tev iepatīkas, un nākošgad arī tu savā mājā tādu vari  uzveidot :))
Lai izdodas....


Nu tā.. vainags ir, bet kas ar svecēm??? Tad nu noskatīju, ka māsai smuki izskatas sveces šķīvī un apbērtas ar bumbuļiem.... un jūs tak zinat, ka es visas idejas cenšos likt aiz auses :))) pārbraucu mājās.. sameklēju lielāko šķīvi.. saliku savas sveces un piebēru šķīvi ar bumbuļiem.. protams tādās pašās krāsās kā vainags... tas tā- vienotam stiliņam :)))
 Jā.. traki vienkārši.. bet mums patīk.. ir pa ātro un pa smuko...

Lai koši un priecīgi svētki arī tavā mājā!


6 komentāri:

Elīna teica...

ļoti skaists tas šķīvis ar bumbuļiem!
Nu, kāpēc šis ieraksts nebija pāris dienas ātrāk. Vakar tieši biju Jēkabpilī, kur Depo ir bezgalīga bumbu un sveču izvēle... Noteikti būtu iegādājusies tieši šādam nolūkam:)

Bet paldies par ideju!

(Liin) teica...

wow! Es tieši šādu vainagu mēģināju veidot pērn, bet tā arī neizdevās :( Fantastiski skaisti!

Krustiņistabas biedrene Vita teica...

Tāpat kā Luīzīte,arī es saku sssuuuupeeeeerrr!!!

Unknown teica...

woow, manas avīzes nobāl, nākamgad taisīšu šitā :)

Ieva teica...

uaaaauuuu! ļoooooti patīk! Būs jānoglabā pie idejām. ;)

Sandra teica...

paldies.. paldies.. ideja nav mana... bet laba :)))

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-