Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, augusts 02, 2015

...adatiņām...

Parasti Elīna smejas, ka viņai esot zivs atmiņa- tikai 3 sekundes. Nu tā laikam ir piemeklējusi arī mani. Izšuvu adatu ķusīti un visu aizmirsu... vi-su!!!!- i no kāda žurnāla bija,i uz kā šuvu un audumu ar piemirsu... nu pilnīgi visu esmu piemirsusi :( Varētu padomāt, ka šuvu pagājušo gad ap šo laiku, bet tak nē- pirms 2 nedēļām. :( Un es zinu, ka šitas viss man ir par to, ka es esmu slinka darbu atrādītāja.. nu ļoooti slinka. Laikam jo vairāk fotoaparātu mājās, jo mazāk fotografēju :( skumji, bet fakts. Varētu jau solīt laboties, bet nu  nezinu, nezinu....

Un nu pie adatu ķusīša- bildes... 



Rozītes motīvs no žurnāla, lapiņas arī, bet katrs no cita.

Papildinu-  

  • rozītes motīvs no žurnāla "Cross Stitch Collection" 2012 gada marta numura. 
  • lapiņas motīvs no žurnāla "Cross Stitcher" 2012 gada februāra numura vai 'Viševaju krestikom' 2012 gada aprīļa numura. 
Šuvu ar DMC diegu (to mainīgo...pēkšņi aizmirsu kā viņus sauc) kodu ar neatceros, bet izlietoju visu ficīti- aukliņai ar. Atcerējos,ka bekstiču rozītei šuvu ar diviem diegiem,lai izceļas, lapiņai ar vienu. 
Izmērs: 9x9cm
Es apsolos, ja atcerēšos vai izdomāšu precīzāku info- papildināšu.

Ķusītis aizceļoja pie Elīnas, kā maziņa dzimšanas dienas dāvaniņa. Jo viņa teicās, ka viņai neesot adatu spilventiņa,  kad teicu ir gan... atbildēja- Nu ar to par maz. Tad nu es uztapināju viņai ar, jo Luīzei sen senos laikos arī  uzšuvu  (skatīt šeit) . Elīna jauno adatu spilventiņu lieto! :)))) 

Jūtos labāk, kad vismaz kaut ko atrādu, citādi kauns paliek. 


2 komentāri:

Jana teica...

ļoti skaists adatu spilventiņš! Jā, melanžas diegi ir kolosāli palīfi, ja gribas ko krāsainu, bet slinkums nodarboties ar diegu mainīšanu)))). Ceru, ka atcerēsies, no kurienes ņēmi motīvu, jo tas ir ļoti skaists, nestandarta))))!!!

Sandra teica...

Jana....
... jā.. tie melanžētie diegi ir superīgi.. noteikti iepirkšu vēl krājumiem, kaut man pāris jau ir vēl.
Un es jau nokaunējos un apvandīju savu datoru, ja neko citu, tad vismaz atradu shēmas un papildināju ar info, no kuriem žurnāliem izšuvu. Bet vispār mums mājās šobrīd īsts žurnālu bums... pat virtuvē uz galda stāv kaudzītes ar žurnāliem un dzerot rīta kafiju pa kādiem pāris izšķirstu un lieku kaudzītē, ko varētu vēl izšūt. Un mani žurnāliņu krājumi izsīkst, jo Elīna arī katru reizi savos plānos pievieno kaut ko no žurnāliem.

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-