Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

pirmdiena, novembris 16, 2015

37. dienas līdz Ziemassvētkiem.

Jap... tie ļoooti ātri tuvojas un es pat nezinu vai es tos svētkus tagad gribu vai nē:))) Kapēc es par to domāju??!- tāpēc ka es nespēju izpildīt savus pašas saplānotos plānus ;( un tad man sāk likties, ka nav tā kā es gribēju, tātad nav labi. Atzīšos, ka es kā parasti gribu ļoooti daudz.un laikam jau te traucē tas perfekcionisms. nu ko lai dara?- iesakiet.....

Pamazām knibinu ziemassvētku rotājumus mūsu robinam. Jap.. tā nu sanāca, ka man jāpiedalās dubultā :))) nu mēs esam tiiik dažādi, ar tiiik dažādu atbildības sajūtu gan pret sevi, gan pret citiem, ka ir tā kā ir. Bet nu nekas... Tāpēc man būs 2 rotājumi... un tas ir forši :))))) jāpaskatās uz šo visu no otras puses.

Tā kā knibinos ap nerādāmām lietām, tad atrādīšu kādas pāris nedēļas atpakaļ tapušu darbiņu- maziņu groziņu, kas paredzēts nieciņiem. Kādiem??- tiem pašiem ziemassvētku rotājumiem. Man liekas ka ziemīšiem piestāvētu rotājumus glabāt skaistās izšūtās kastēs, grozos. Un man šajā jomā plāni ir milzonīgi.

Bet nu pie mazcibiņas :)))



  • Motīvs izšūts uz Zweigart  20 aidas ar pumpiņām. Man ļooti patīk šis audums. 
  • Dizains ir no firmas "Tralala" kolekcijas. Precīzu nosaukumu nepateikšu, jo pēkšņi nevaru atrast shēmu. Ehh.. tā ir, kad izšūts sen, bet atrādīt izdomāju tik tagad. (ja atradīšu, šeit info izlabošu). 
  • Šuvu ar astoņu toņu DMC diedziņiem pielasītiem uz aci ( 4045, 3862, BLANC, 310, 761, 96, 115, 317) 
  • Mazo motīviņu izšuvu pa diviem vakariem, jo tas pēc izmēra ir neliels-15 cm diametrā. 
  • Cibiņa man bij nopirkusies jau pāris gadus atpakaļ un ieplānojusi biju uz tās izšūt pa visam citu motīvu. Bet sapratu, ka ar ķiršiem izšūtā cibiņā nezinātu ko glabāt, bet gan jau atrastos gan. Cibiņas augstums ir tikai 14 cm.. nu maziņa.. un vāciņa diametrs 16,5 cm. 
  • Apkārt motīvam ir vīta aukliņa 6+6 diegi ( 1 diegā tie 6 pavedieni .. nu nevarēju ātrumā izdomāt kā lai saprotami uzrakstu) zinu ka tās ir nenozīmīgas nianses, bet pēc pieredzes zinu, ka man pašai tas kādreiz var noderēt.Tā teikt, man te savi publiskie pieraksti. 


Kādam varbūt liksies galīgi nepraktiska lieta, bet iedomājaties, ka tajā varētu gadu no gada glabāt kādus īpašos rotājumus. Ahh.. atceros bērnību, kad no skapja augšas tika nocelta liela kaste, un tad tik varēja sākties svētki ar visiem tiem piestāvošajiem notikumiem. Bet tie vecie rotājumi,tie bij kas īpašs. Nemaz nezinu vai vairs kāds no tiem ir saglabājies, Atceros ka bij skaists sniegavīriņš, ar koši melnām ūsām. Nez kāpēc paši rotājumi tik ļoti man nav palikuši atmiņā kā tā lielā kaste, kas pa gadu parasti bij krietni noputējusi skapjaugšā. Kaste bij izklāta ar vati, lai bumbuļi nesaplīst.
Man bij doma, ka ik gadu varētu nopirkt pa kādam īpašam rotājumam, lai pēc gadiem būtu kā īpašie. Tagad man top īpašie... ehh.. ja tās manas vēlmes būtu mazliet  saprātīgākas, jo gribas daudz un visu un tad  no tā visa čiks vien sanāk. Bet pačukstēšu kamēr manējie nedzird, ka viens izšūts rotājums šim gadam   jau tapis. Piemērīju, ka cibiņā viņš tīri labi jūtas, :))) bet... izskatās ka tā cibiņa maniem visiem izšūtajiem rotājumiem ir par mazu. :( Tāpēc, ja tev iepatikās, raksti, par nelielām eiro naudiņām notirgošu.
p.s- Lūdzu atvainojiet man par rakstu kļūdām, mana tastatūra dzīvo savu dzīvi, dara ko grib un ne visas kļūdas es pamanu.

Tas nu šoreiz viss. Vai jūs gatavojaties svētkiem???

2 komentāri:

Jana teica...

Mīļa cibiņa))) Es uzskatu, ka vienmēr nav lietai jābūt praktiskai.... bet dvēseli gan! Tas rada omulīgu atmosfēru!
Par tām kastēm rotājumiem... Man arī tagad ir sava liela pīta kaste, kura īsi pirms 1.Adventes nedēļas tiek nocelta no skapjaugšas pieliekamajā (es turpinu bērnības tradīcijas..) :))

Sandra teica...

Man šķiet ka tās kastes ir tik īpašas... un tādai ir vērts būt katrā mājā...

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-