Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

ceturtdiena, janvāris 28, 2016

Šodien biju pastā.

Noteikti katra ir dzirdējusi par filmu "Noslēpums" („The Secret”) un tādu tēmu kā domu spēks utt.  Es zinu, ka viedokļi par šo tēmu dalās... bet neskatoties uz to, es gribu pastāstīt mazliet par domām iz savas dzīves. Es kādreiz šiem viedokļiem biju pa vidu, ne jā, ne nē... bet tad sāku novērot savas domas :))) jā... jā.. es tās vēroju :))))  Njā... sāka notikt dīvainības, es sāku piefiksēt, ka hei.. ir! Šobrīd esmu sapratusi, ka jāiemācās šīs lietas saskatīt un pamanīt.  

Tad nu šoreiz par vienu tādu nesenu notikumu.

Sākšu no paša sākuma, varbūt būs gari,bet nekas :))
Laiks bija pirms ziemassvētkiem. Es zinu, ka šai laikā manā iecienītajā internet veikalā Casacenina ir atlaides,kuras mainās pa dienām. Man ir niķis, sakrāmēt pirkuma grozā savas vēlmes un tad dīdīties, ko atstāt,ko izmest... un kad liekas, hei, jāpērk tagad - iepērkos. Tā es nedēļu izklaidējos pa veikalu un sava iepirkuma groza saturu pamainīju ik dienas, jo atlaide darbojās tikai uz veikalā esošajām precēm. Manā grozā bija preces  kuras bija zem nodoma- šito noteikti gribu. Atlaides.. vienu dienu 10%, vienu 18% utt.. es joprojām gaidu kaut ko vairāk. :)  ik pa laikam kāda prece redzu ka pazūd.. nopūšos  nu neko.. ka nav, nav... pati vainīga. Kādu dienu zvana Ilze ( Madonas kustiņmāsa, ko citi zina kā Vētrasputni) .. tā nu mēs pļāpājamies un viņa saka, zini, es atkal naktī biju ielīdusi tavā Casas bodē un iepirkos.. Kā jūs domājat?- kas notika manā galvā??!...un es saku, hei!!- tātad tu no mana groza pagājušo nakti izķeksēji  man Dimensiona komplektiņu? Viņa man sāk stāstīt, ka nopirkusi.. tādu ar mājiņu, patumšs un laiva... ha!- skaidrs ka es zinu par ko viņa tur runā...  Skumt jau neskumu,jo, zinu ka var tak nopirkt citā bodē utt.. bet nu tas man bija ar numuru 2 kā noskatītais pirkums. Un vai man jāstāsta,ka ir taču patīkami iepirkties uz atlaidēm... BET!!- komplektiņu gribu,jo tur mana tēma.... nu jā, aizmirsu laikam piebilst atbildēs uz jautājumiem, ka mājas pie ezera un laivas ir mana tēma šobrīd pat numur viens. Nodomāju, nekas,kaut kad nopirkšu amerikas bodē. Tā nu dzīvojos tālāk. Skatos savu jūtūbi,bakstu krustiņus. Uzpeld vēstule, ka es esmu laimējusi dāvaniņu. Nodomāju, nu neatceros neko.. kas, kur un kā. Piebildīšu, ka jūtūbē arī  tiek izspēlētas tā sauktās končas jeb vienkārši dāvaniņas. Es pa retam piesakos, tad ja tiešām kaut kas man patīk un ir tā vērts.  Te bija,pieteicos un aizmirsu. Bet!- es dāvaniņā saņēmu tieši to Dimensions komplektiņu- mazo mājiņu pie ezera ar laipu un laivu :) ju-hū! protams prieks.... nu tāds līdz pusei :)) jo man ir bijusi pieredze,ka ja tu esi laimējis, tas nenozīmē ka kāds tu tiešām kaut ko dāvina un nu tik sūtīs.  Adresi aizrakstīju, un gaidīju...  izloze notika pirms ziemassvētkiem,bet brīdināja,ka izsūtī tikai pēc 15 janvāra. Nu neko- gaidīju... jo man atrakstīja, ka izsūtīja..
UN!!!- šodien biju pastā.... saņēmu savu komplektiņu. Es gan biju sacerējusies uz kādu krievijas šokenīti ar :)) bet nebija..  Kā man tikko Luīze teica- nu tas ka tu liec šokeni, nenozīmē ka visi tā dara. :))) Redziet kā mani bērns nomierināja.

Un nu bildes......


 Es esmu no tiem, kas nopērkot komplektiņu uzreiz izķidā. Es atveru, visu apskatu, izpētu. Zinu, ka ir kas tā nedara. Šis komplektiņš ir sena izlaiduma :))) gada tā teikt, jo jau daudzus gadus Dimensions ražo Ķīnā un tad diedziņi ir uz tām skaistajām diegu planšetītēm.(Ilzei noteikti diedziņi ir pa smuko uz kartoniņa :)   )  Man tā ķīniešu metode ļoooti patīk. Par diegu kvalitāti ar nesūdzos. Laikam esmu palikusi slinka un patīk, kad viss jau ir pa smuko... man nepatīk šķirot diegus. Ja gadās  kādu komplektu nopirkt vecajā komplektācijā, dodu lai Luīze man sašķiro diegus.


Vēl varu parādīt,kā es glabāju savus komplektiņus pēc izķidāšanas. Dažām firmām vienreiz atverot komplektiņu vaļā iepakojums vairs nav izmantojams. Dimensions protams var glabāt orģinālajā iepakojumā, bet man patīk visu pārlikt tādā zip mapītē.  Es shēmas svītroju, tāpēc parasti taisu kopijas, tad nu tās arī laicīgi nonāk šajā mapītē. Ja ir kāds darbiņš padomā kas nav no komplekta,es arī visu pamazām savācu tādā mapītē- shēmu, diedziņus, audumiņu... viss pamazām tiek salasīts kopā un nokomplektēts tā teikt.

Tad nu man te viss vienā... pastāstīju, ka piepildījās mana vēlme... palielījos, un vēl pieredzē padalījos. :)) Hmm... trīs vienā :)

p.s. Es zinu, ka pieklājība prasītu ielikt linku uz video jūtūbē ar dāvinātājas profilu. Bet!- šobrīd tur viss mainās pa stundām, vienas izdzēšas, citas visu izdzēš un sāk no baltas lapas.. citas savus video slēdz.. nu tur sava veida raganu medības, bet tas jau ir pavisam cits stāsts. Ja arī Jūs gribat ierakstāt jūtūbē, tad ierakstiet tās meklētājā - вышивка крестом vai  вышивка крестиком. Tiešām iesaku,interesanta pasaule. Es šos video skatos un iedvesmojos jau nepilnus 2 gadus. Skatos kas jauns, sekoju izšuvējām gan Krievijā, gan Ukrainā, Austrālijā, Kanādā, Lietuvā, Vācijā utt.... visas pat nenosaukt. Ir man savi favorīti, kur ik dienas gaidu kad būs kas jauns. Mani iecienītākie video ir par pirkumiem un gatavajiem darbiem.Protams procesi arī... jo ir kas filmē krustiņus tuvumā un tad var redzēt to bildes garšu :))))))
Ja interesē, es varu uzrakstīt kādu bloga ierakstu ar saviem favorītiem, bet  nesolu, ka viņi vēl tur būs... tur periods šobrīd tāds, ka daudzus video zog, pārliek citur, piesavinas un tāpēc slēdzas ciet.. ai, ne par to šoreiz..

Man jautājums jums- kā jūs uzglabājat savus komplektus- iegādātos dārgumus?- vai atverat iepakojumu, vai verat to vaļā tikai pirms darbiņa uzsākšanas?


7 komentāri:

Anonīms teica...

Ļoti skaists kompektiņš.man ir viens jautajums,saistiba ar Casacenina veikaliņu,kada ir piegade pa pastu vai kurjeru ? Man ir velešanas pasutit, bet man angļu valoda klibo.

Sandra teica...

Piegāde ir ar kurjeru, viss ļooti ērti.. ja summa ir 49 eiro, piegāde bez maksas, ja mazāka,tad 5 eiro. Arī mana angļu valoda ir nulle, nezinu neko.. bet terminus kas ir kas iepērkoties jau esmu apguvusi... pirmajā reizē ar bakstīšanas metodi šo veikalu apguvu un nu tur jūtos labi :)))

Jana teica...

No sirds Tevi apsveicu!!! Tātad tu biji pelnījusi šo komplektu par brīvi, tāpēc arī tavai krustiņmāsai bija lemts tevi pasargāt no liekiem tēriņiem)))))
Par pārējo uzrakstīšu Tev atsevišķā vēstulītē...

Anonīms teica...

Nu jau arī mani ir ieinteresējis Tevis pieminētais veikaliņš, jau ļoti sen vēlos lina audumiņu ar baltām pumpiņām.
Komplektiņus pēc saņemšanas arī uzreiz apskatu, nekāda īpašā glabāšana nesanāk, jo parasti dažu dienu laikā uzsāku to šūt. Līdz šim vēl nav izveidojušies uzkrājumi, kaut gribetos :)
Vēl neesmu sapratusi, ko darīt ar pabeigtajiem komplektiem. Pagaidām visu, kas paliek pāri, salieku atpakaļ iepakojumā, bet vai ir vērts to visu taupīt?! Vēl domāju, ko ar to iesākt.... :D
Evita

Anda teica...

Es daru kā kuru reizi. Parasti gan skatos tik tad, ja kaut kas ir ieinteresējis komplektiņa komplektācijā. Un tad ir komplekti, kas neattaisīti pacietīgi gaida savu zvaigžņu stundu.

Sandra teica...

Jā.. es pat sajutos pelnījusi :))) tiešām....

Sandra teica...

Evita...
Es pārpalikumus nemetu ārā. Jo patiesībā jau rokdarbojoties viss noder. Arī vecā aprakstītā shēma noder, jo var jau kāds kau ko uzjautāt, par procesu. Pēdējā laikā es cenšos blogā diezgan iegrāmatot, bet mazas nianses tāpat paliek. Piemēram es katru reizi domāju, nu no cik diedziņiem es virpināju aukliņu rotājumam. :))) Tad noder pieraksti uz shēmu malām. Gadās ka darbiņš jāizšuj otreiz. ( mazuļu datnes)
Dimensiona diegus krāju un tad varēšu pielasīt pēc dzīviem diegiem kādu kārotu dizainu. Vēl gadās, ka diegi DImos pietrūkst, tad nu atkal var noderēt krājumi. DMC komplektu diegu pārpalikumus (tiem ir kodi) uztinu uz tā saucamajām bobinkām un glabāju atsevišķā kastē. Kopā ar visiem ne, jo lai arī vienādi kodi,diegu toņi mēdz atšķirties. Tos tad izmantoju mazos darbiņos. Vervako- tie stāv kopā ar shēmu mapītē, jo tur nav diegu kodu, šo glabāju, jo man ļooti patīk mani Vervaco enģeļi un domāju, ka tas ir vienīgais lieldarbs, ko labprāt izšūtu vēlreiz.

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-