Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

ceturtdiena, jūlijs 07, 2016

...atkal līst...

Tā ironiski gribas teikt- sen nav lijis :)))))


Līst... un man patīk, tāpēc ka var izdomāt simtu vienu atrunu lai nedarītu neko citu, kā sēdētu un krustiņotu. Jāp, sēžu savā kaktā :)) klausos mūziku datorā un ik pa mirklim baudu savas pāris balkona puķes.



 Un ziniet, ne man vienai tās patīk. Tie mazie putnēni ar atskrien ik dienas tās aplūkot...


Lai arī jums lietaina diena sagādā prieku! 

6 komentāri:

Tekla teica...

Izcila bilde ar putnu ģerānijās...!!!

Sandra teica...

.. es tikai nezinu kā šito mazo čiriku sauc:( nu zvirbulis tas laikam nav :)))) Zīlītes ar visas pazīstu :))) Mums te dzīvojas gan parastā, gan purva,gan zilzīlīte. Cielava ar šamais nav.. tās man ar te vairumā....
Tā ka ja kāds man pateiks,kā šo mazo putniņu sauc- priecāšos....

Anonīms teica...

Sandra, ar kādu fotoaparātu un objektīvu šie ir bildēti?
Ļoti skaistas bildes!
Evita

Sandra teica...

Paldies..
Fotoaparāti manā rīcībā ir trīs.. un katrs ir savādāks. Patsmit gadus vecs Sony Cuber-shot- fantastiski labs aparāts, ir divas reizes totāli izmērcēts, vienu reizi tā labi riktīgi ap mašīnas piekabi apdauzījās, ka objektīvs nebija iedabūjams iekšā..mazliet palocījām un viss ok. Perfekts mazs aparāts. Pārsvarā visi mani darbi tika arto fočēti. Perfektas makro bildes.
Otrs aparāts ar ko paniekojos pie putniem ir Canos 400D , objektīvs- Sigma 70-300mm 1:4-5,6. Patiesībā tas ir kā es smeju mazs tele objektīvs.
Šoreiz balkona bildes ķertas ar Nikon D5100, objektīvs parasts,lētais kas bija komplektā 18-105mm, 1:3,5-5,6 ED. Prasās sakarīgāku objektīvu, bet pagaidām tas (budžetā) tuvākā gada laikā nav prioritāte :))))

Anonīms teica...

Paldies par atbildi. Secinājums-tātad ar Nikon arī var dabūt labas bildes, tik vajadzīgs labs objektīvs. :) Tas man šobrīd tāds aktuāls jautājums :D
Evita

Sandra teica...

Nav jau lielas nozīmes Canon vai Nikon..lielāka nozīme ir tiem cipariem.. cik nullītes.. amatieru, pusprofesionālais vai profesionālais. Arī ar tā saukto amatieru un labu objektīvu var dabūt labas bildes. Un tagad arī mazās kompaktkameras (mazie fotoaparātiņi) ir ļooti labi. es nerunāju par bilžu apstrādi.. saliekot filtrus visu ko var dabūt tā teikt pinterestīgi skaistu bildi.

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-