Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

otrdiena, augusts 02, 2016

Kafijas kūka.

Ikdienā mēs ne vienmēr ēdam pie kafijas kūku, bet ja ir kūka, kafija ir vienmēr :))) Nu kaut kā tā.... Un patiesībā ir tāda kūka, ko sauc par kafijas kūku. Tad kafiju dzer no smalkākām krūzītēm :))) Atzīšos, ka izrādās man nav neviena krūzīte ar kūkām... hmmm... Tāpēc šoreiz mana krūzīte izvēlēta ne pēc izskata līdzīga, bet tikai pēc tēmas .

Un tā iznāciens ir coffe cake jeb kafijas kūkai.
Jā,es zinu, teiksiet, tā nav kafija... bet es teikšu, tēma tā pati :)))))))

Unn nu kāda tad tā izskatās  krustiņotajā izskatā.... Un kā jau ierasts: bez bekstiča un ar.



Nu vai nav kārtīga kafijas kūka?? Man liekas ir, un diezgan apetelīga :)))

Lai jauka diena!

5 komentāri:

Tekla teica...

Apetītelīgā "kūka" kārtējo reizi demonstrē bekstiča varenumu! Jā, un kurš teica, ka izšuj ļooooti lēnu? Es joprojām izšuju "Baltās rozes", kuras uz orģinālkanvas būtu 40 reiz 27 cm lielas!
Video kāda izšuvēja demonstrēja savus komplektu krājumus - pāri 230 gb. .... Kādiem simts izsekoju līdzi... līdz vaicāju sev, cik dzīvju vajadzētu man, lai tiktu galā ar to lērumu??? Tu, Sandra, negribēji teikt, cik Tavi krājumi lieli..., bet nu atklāj gan. Man kā iesācējai nemaz nav skaidrs, vai 230 komplekti ir daudz, vai - vājprātīgi daudz...

Sandra teica...

Tekla...
Par tiem komplektiem: 230 laikam ir normāli :))))))) priekš jūtūbes it sevišķi :)))) es traki priecātos ja man tik būtu, jo tici man, manējo skaits bieži mainās, jo man 2 meitas, kas manus krājumus parividierē, kaut ko paņem sev, kaut ko vietā uzdāvina. cik tad ir man? nu kāda +- ceturtā piektā daļa... no 230 būs...precīzu ciparu sen neesmu skaitījusi,jo tas ir mainīgs :))))

Par tiem izšūšanas ātrumiem- šobrīd man viss top lēnu, jo lēnu... pēc manas grāmatvedības man šogad ir pabeigti tikai 12 darbiņi, no kuriem lielākā daļa mazi... da visi mazi man liekas... cits vispār mini...(apsolos pamazām atrādīties).... pa-ma-zām :))))

Tekla teica...

Hmm...hmm... Nu un kur lai tagad es sevi lieku ar tiem 10-12 neizšūtajiem komplektiem??? Kā jau teicu - esmu iesācēja. Pie tam sīka...
Jā!!! Turēsim Tevi pie solījuma atrādīt visus savus šāgada veikumus! (Vai "Laivai" esi klāt ķērusies?)

Jana teica...

Man kā vienmēr... ļoti patīk tavas kafijas krūzes. Gan izšūtās, gan neizšūtās:)

Sandra teica...

Kad uzdevi jautājumu, laiva bij līdz pusei... tad kad es atbildu, tad laiva ir gandrīz gatava:))) gandrīz tāpēc, ka vēl nav bekstiča...

10-12 komplekti.. super.. citam ir prieks par to kas ir, nevis kāre par to ko vēl varētu :))))) man ir gan prieks, gan vēl mazliet gribas :))))

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-