Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

ceturtdiena, marts 23, 2017

Kosmejas....

Šo Nova Sloboda ukraiņu firmas dizaina komplektu nopirku gandrīz pirms diviem gadiem. Šodien speciāli apskatījos:pirkts 2015. gada aprīlī, cena 3,92 eiro. 
Jā, pirku tieši tāpēc ka tik lēts un arī izmēģināt diegus Avrora 120. Protams arī pašas kosmejas man patika un patīk. 
Kosmejas man asociējas ar bērnību, kad lejas kaimiņiem  uz balkona koka kastēs ziedēja samtenes un kosmejas.. jā.. jā... dīvaini liekas priekš balkona, bet nu tā tas bija visus 40 un vairāk gadus atpakaļ.  Es atceros, ka es klusībā domāju, hmm.. cik kaimiņiem koši zied dilles :))) Šīs it kā necilās puķes mani savaldzināja atkal, kādā vasarā pirms pāris gadiem Rīgā, kad pie mājas kur Elīna dzīvoja dobē ziedēja milijons :)) kosmeju... rozā baltas, un violetas... tik dievišķi skaisti.... 


Bet nu par šīm, kas uzziedējušas man te uz tonētā auduma. Diegi ir ļooti interesanti, varētu teikt, kā spolīšu diegi. Esmu lasījusi, ka daudziem nepatīk ar tiem šūt, un tik pat daudziem patīk ar tiem darboties. Es esmu pie tiem kam patīk. Jā, ir mazliet savādāk, bet ir skaisti.. skrienot un joņojot notikumiem uz priekšu, atzīšos, ka man vēl ir vairāki komplekti no šīs firmas ar diegiem Avrora 120.  Diegi komplektā bija tik skaisti ielikti, tādā kā pīnītē. Prieks bija komplektu atvērt un iepazīties ar to. Patika ka klāt bija pielikta komplektācijas lapiņa ar visa satura smalku uzskaiti... un tad nu diegi- 562 metri. Cik es izšuvu, nezinu.... bet diegu bija pietiekoši un vēl pāri palika. Šujot izmantoti 25 toņu diegi, un trīs toņu bekstičš. Violetajiem ziediņiem bekstiču es nomainīju pēc savas gaumes, shēmā paredzēts bij gaišs. Bektiču man ļooti patika šūt, neskatoties uz to lielo vairumu. 



Audums komplektā bija tonēta 16 aida, mazliet neparasta, bet laba. Patika man uz viņas šūt. Gatava darba izmērs 28x28 cm.






Man ir nopirktas kosmeju sēklas... noteikti šovasar iesēšu ;) 

Lai jauka diena!
Sandra S. 

6 komentāri:

Tekla teica...

Ļoti skaists darbs! Uz šo komplektu sen cierēju, bet nenopirku. Lieta tāda, ka pie sienas man jau ir kosmejas eļļas krāsās...Bet Tu mani sakārdināji!

Sandra teica...

Man prieks, ja man izdodas kādu sakārdināt :)))

Vita teica...

Brīnišķīgs darbiņš!:)Nemaz nezināju,ka šīs puķes par kosmejām sauc...:))

Sigita teica...

Ļoti skaists izšuvums. Sasmējos par tām ziedošajām dillēm! :D

Sandra teica...

Vita... paldies...

Sandra teica...

Sigita... jā.. arī man tagad atceroties tāds mazs smaids par sevi....

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-