Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

otrdiena, maijs 07, 2019

...

Šis mazais pastāstiņši ir kopēts no interneta, bet tiiik patiess....


Pienāks diena
..un Tu pamodīsies šajā pasaulē pēdējo reizi. Darīsi visu to pašu, ko parasti. Rīta tualete, kafija... Tu nezināsi, kāda diena Tevi sagaida. Liksies, ka tāda pati, kā visas iepriekšējās. Tikai šoreiz visam būs pēdējā reize...
Paskaties, cik patīkami saule silda Tevi. Pat ja līst lietus, tas vairs nelīs Tev. Štrunts ar tām drēbēm! Zaļās koku lapas, cilvēku straumes un pilsētas drūzma vairs nešķiet tik kaitinoša. Pēdējo reizi skatot, visam šķiet košākas krāsas. Lai ko Tu darītu, Tu palīdzi ar to citiem, tāpēc dari darbu ar tīrāko sirdsapziņu, kā darītu sev vai saviem mīļajiem. Paskaties cilvēkiem acīs, uzklausi, ko viņi Tev grib teikt, nepārtrauc. Nenosodi citus, mēģini saprast, kāpēc viņi dara tieši tā. Saki sev labus vārdus un nežēlo tos citiem. Domā labas domas. Neapvainojies un nedusmojies, tas nav tā vērts. Dari to, kas Tev patīk. Apķer savus mīļos par sekundi ilgāk. Dāvā mīlestību. Izbaudi to, ko dari. Samīļo savus bērnus, spēlējies ar viņiem. Nemeklē spogulī nepilnības, paskaties uz sevi mīlošām acīm. Tavs ķermenis bija vienīgais ar Tevi vienmēr un visur, tas ir pelnījis Tavu mīlestību ar tīrām domām, vārdiem, veselīgu ēdienu, fiziskām aktivitātēm. Lutini sevi. Lasi vērtīgas grāmatas, pavadi laiku ar saviem tuvajiem. Ejot gulēt, prasi piedošanu un piedod visiem. Aizmiedz ar tīru sirdi.
Tev bija iedota vēl viena diena, lai izbaudītu, mīlētu, saprastu un palīdzētu. Kādreiz Tev pietrūkst visa tā, kas notiek tagad. Tad, kad vairs neko nevarēs izmainīt, un Tu būsi starp tiem, kuri no augšas nolūkosies palicējos un gribēs tikai vienu pieskārienu, tikai vēl vienu brīdi kopā. Nezaudē šos brīžus, kamēr tie vēl ir. Jo kādreiz neizbēgami pienāks pēdējā diena.


Nav komentāru:

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-