Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

sestdiena, septembris 05, 2009

Born to Shop- mans KRR

Beidzot pienāca tas brīdis, ka noorganizējās arī kāds klasiskais RR. Protams man par to prieks un es ar piedalos.. tā kā es tomēr atbalstu domu ka tā ir iespēja izšūt kaut ko sev, nevis bērniem, tad mana izvēle bij par labu Born to Shop beibēm no Anchor. Tās ir jautras, atraktīvas un stilīgas beibes ar jautriem tekstiem...



Šobrīd doma ir viņas izkārtot mazos rāmīšos pie sienas koridorā, bet nu varbūt paskatoties uz visām kopā izdomāšu kaut ko citu, bet nu pagaidām ir šis variants.... Beibju motīvus izvēlējos es pati, izvēlējos kur ir pa vienai un jautriem tekstiem...tekstiņus izšūšu pašās beigās pati latviskotus ;) ... mana motīva tekstiņš- Necenties mani saprast, tikai mīli ;)

Un tā kā man gribējās arī kādu mazu jautru mini dāvaniņu savām KRR dalībniecēm, tad nu uztapināju arī viņām pa informatīvam knaģītim :) ceru ka patiks.. un neņems ļaunā to vienkāršibu :))





2 komentāri:

Unknown teica...

šī ideja par knaģiem ir miljons vērta! Super, tik vienkārši un ģeniāli. Un brīdī, kad saprotu, ka viens no šim knaģiem tiks arī man, pati sevi sāku paskaust :) ak, es, laimīgā...! PALDIES TEV!!!

Edyta teica...

Bardzo pomysłowe!!! Pozdrawiam serdecznie :)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-