Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, maijs 16, 2010

-jauns process krustdūrienā- ābeļziedi-


Jau labu laiku sapņoju izšūt šos skaistos un liegos ābeļziedus... tikko kā tie parādījās, es nopirku komplektu, bet..... bet visu laiku atturēja audums uz kura tie paredzēti izšūt.. un tas ir šis retais, caurspīdīgais lins.... un otrs moments, ir tas, ka ļooti gribējās šo izšūšanas procesu reizē (kaut mazu mirkli) ar notiekošo dabā... gan izšūt ābeļziedus, gan baudīt tos ābeļu zaros... šūt nav diez ko viegli, jo šujas gaišie toņi, šuju, šuju, bet lāgā nekas vel neveidojas... bet citādi šujas viegli , jo šujas ar vienu diedziņu.... neceru šo darbiņu super ātri pabeigt, jo daudz citi darbiņi ir iekrājušies.. gan palīgošanas darbiņi jāizšuj, gan robini... gan māsīcas mazulim datne, gan Ilzei apsolīts biscornīts...nu bet gan jau pamazām līdz ābou laikam būs gatavi :))) ak jā.. uz komplekta stāv rakstīs ka šī darbiņa izmērs ir 49x39cm.. tā ka nu nav nekādi mazie ;)


5 komentāri:

eniine teica...

O, super! Man ar šie ābeļziedi ĻOTI patīk. Lai veicas šūšanā!!!

Anonīms teica...

Nupat i-netā redzēju šo darbiņu izšūtu un ierāmētu. Fantastika! Tie ziedi izskatās kā dzīvi, var pat sajust aromātu. Lai veicās un mūza uz pleca sēž :)

Sandra teica...

paldies ;)
jā.. es arī vairumā šos ābeļziedus esmu redzējusi izšūtus.. gan ar vienu diedziņu, gan diviem... gan ar korekcijām, gan bez.. - man top- orģinālais variants ;)

Karina teica...

O!!! Vērošu procesu! Man tie arī dikti patīk, pašai bija iedāvināts tāds komplekts- gaida savu stundu... Ļoti patīk! Kā šūt uz tāda līna? Kā uz marles vai labāk?

Sandra teica...

nu tas audums, jeb lins tiešām ir "pašķidrs" un jau pāris gadus mani atturēja pieķerties šim darbiņam tieši tas audums... bet nu neko.. šūt ir normāli.. jā vietām ir tie diedziņi resnāki, bet nu nekas.. kopumā-OK.. BET!- tā kā darbiņš jāšuj ar vienu diegu, tad ļoooti jāpiedomā pie otras puses, lai nav lielu pārstaipījumu, un gaišam pa otru pusi tumšāku diega galu nepaslēpsi.. tas gan palēlina procesu..

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-