Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

pirmdiena, februāris 15, 2016

Evertam jeb- Tedis un Fredis.

Viens no šī gada pirmajiem darbiņiem bij krustiņi pie zaķēna, kurš tapa Gundegas pirmajam mazbērniņam. Robina ietvaros top motīvi no sērijas -Somebunny to love. Es jau nu protams nešūšu tā vienkārši zaķi vārdā Zaķis. :)))) Izdomāju, ka man viņš būs Tedis ar savu rotaļlietu goču Fredi (saprotiet kā gribat nepatīk man bullēni, viņi badās un tāpēc man būs goča). 


Šuvu un domāju, nu īsts mazā saimniekdēla motīvs. kā jau kārtīgas zemnieku saimniecības mantiniekam- ar gotiņu. Piebildīšu, ka saimniecība nodarbojas ar tā saukto piena lopkopību, ir lieeeels ganāmpulks ar gočām.


Hmm.. šuvu un domāju, nu kas tā par goču ar dzelteniem ragiem. Un taaaaad es sapratu. Viņi taču nāk jau no pieneņu pļavas mājās. Ko tur darīja?!- ha!... vārtījās pa pienenēm.. . pina vainagus, spēlēja ķerenes  un meta kūleņus, Un kas par smiekliem skanēja no tās kalna pļaviņas puses... tā tai pļavā skaļi smies vasarā arī pats  Everts.  Paskatiet kādi gočukam Fredim dzelteni ragi un  Tedim botām visas zoles dzeltenas... par ausīm es klusēšu.... Fedis ir tik piekusis, ka pats nemaz paiet vairs nevar, nu paskatiet kārtīgi. :) Un es dzirdēju, ka rīt viņi atkal iešot uz pieneņu pļavu... un parīt arī..... un tā vēl daudzas, daudzas reizes... kamēr pienenēm aptrūksies dzeltenās krāsas :)))


Motīvs izšuvās nedēļas laikā. Šūts uz auduma Jubilea (atbilst 14 aidai) ar 23 toņu DMC diegiem.  Motīva izmēri ~ 12x17cm. ( nenomērīju, tāpēc aptuveni).

Mums ārā skaista bieza sniega sega pār pieneņu pļavu, bet es domāju, ka jūs iedomājāties, kā izskatās pieneņu pļāvā un tikko tur pabijāt...

Lai jauka diena! 





2 komentāri:

Jana teica...

Supermīļš izšuvums! Man šie sērijas zaķuki ļoti patīk! Neesmu vēl nevienu izšuvusi, bet zinu, ka man taps motīvs, kur šamējie ir pie sarkanās angļu pastkastītes))

Sandra teica...

Jana... jā.. mīlīgs... es gan esmu izšuvusi pāris, bet jaunākie motīvi nav tik koši....

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-