Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

otrdiena, septembris 13, 2016

Septembra mirkļi-13.septembris.

Vai man patīk šis seriāls??- es nezinu, laikam jau jā, ja jau skatos :)) Patiesībā mēs ar Luīzi iekrājam  vairākas sērijas un tad taisam  "melojamo" vakaru. Pačukstēšu, ka tituldziesma jau 3 gadus ir mana telefona zvans :)))  Nu jā.. šovakar mums bij dauudz iekrāts... Mums tā patīk, sēdēt skatīties tv   un papļāpāties par dzīvi un seriālu :))) (paskaidrošu, ka skatamies internetā, televīzijas mums nav, bet televizorā tāpēc, ka datora monitoru pieslēdzam pie tv, lai ērtāk skatīties).  

Sandra S. 

4 komentāri:

Sigita teica...

Ak, mūsu variants vasarās, laukos... Nav tv un skatāmies datorā... Savācamies visi un skatāmies 1 vai 2, vai 3 sērijas šim seriālam :) Cik patīk, cik ne, šķiet, pirmās sezonas bija labākas, bet arī - turpinu skatīties. Es vispār esmu cilvēks, kuram svarīgi "atbalstīt" latviešu filmējumus. Tā uz kino neskrienu, bet kā jauna lv filma, uzskatu, ka jāaiziet. Līdzīgi ar šiem seriāliem. "Ugunsgrēku" ar skatos šī iemesla dēļ :)

Tekla teica...

O! "Ugunsgrēks"...Tas radījis atkarību pret pašas gribu. Var atmest smieklīgos sižeta samudžinājumus un baudīt aktierspēli. Tā ir līmenī.

Sandra teica...

Ugunsgrēku neskatos..kādreiz skatījos...bet šis patīk...

Sandra teica...

...kā jau teicu, Ugunsgrēks nav mans... bet ļooooti patika seriāls Māja pie ezera....aaa... to es tiešām skatījos, smaidīju un baudīju..pat tā laikā diezi vai šuvu.. jo to es SKATĪJOS!!! parasti tak visus skatos ar ausīm :)))))

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-