Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, septembris 25, 2016

Septembra mirkļi-25.septembris.

Un atkal man ir jāsāk ar to, ko laikam zina visi :))))) ka visgaršīgākais ir vakardienas rosols :))))  Tā kā vakar bija svecīšu vakars un pēc tam mēs mazliet pasēdējām pie rosola un tortes. Tad mums līdzi tika iedots burciņā rosols. Jāņa mamma tā vienmēr dara, tas ir forši un mīļi. Es zinu, ka varēju jau pārlikt bļodiņā utt... bet tad Jūs!! nezinātu ka tas ir vakardienas :)))))  Tad nu svētdienas rīta brokastis ar sarunām par vakardienu. 

p.s. krustiņotājām- uz palodzes stāv  kaste.. tālākajā stūrī... un ziniet kas tur ir iekšā??- jap- kāda darbiņa process....  apsolos kādreiz to parādīt.. nu ceru pirms pats darbiņš būs gatavs :))) jo traki lēnu tas man kustas uz priekšu :) 
Sandra S. 

2 komentāri:

Jana teica...

Starp citu es arī vairāk mīlu otrās dienas rosolu:)

Sigita teica...

Nu jau vairākus gadus nerīkoju netaisu nekādus svētku galdus... Kaut kāda tāda pauze dzīvē :) Bet agrāk vajadzēja tikai izdomāt iemeslu un svētki tapa! Un tā kā man negribējās bojāt nervus, vai pagūšu laikā, vai kāds nekavēs, tad man bija dažādu salātu gatavošana. Es vienmēr devu līdzi pa ķobītim. Tagad savukārt pašai patīk, ja kāds tā :) Otrā dienā it kā nedaudz esi atpakaļ iepriekšējās dienas gaisotnē. Man patīk! Un taisnība, daudzas lietas labāk garšo nākamajā dienā :)

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-