Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

piektdiena, janvāris 27, 2017

Sniegapuiši.

Mums katram ir savas tradīcijas, bet ja tās nepiekopj, tās pamazām izgaist. Vairākus gadus... nu kādus astoņus... man bija tradīcija sapņot, ka uz katriem Ziemassvētkiem es varētu izšūt kādu rotājumu komplektu svētku eglei.... varētu arī katram no savējiem pa kādam rotājumam uzdāvināt. Un ko līdz ja tā tradīcija  ir tikai sapņos :)))) pagājušajā gadā, ai nē.. tas iznāk jau 2015 gada Ziemassvētkos es tomēr beidzot saņēmos un sāku realizēt savu plānu- izšuvu katram no savējiem pa vienam Ziemassvētku rotājumam. Te var aplūkot iepriekšējos.... Elīnas draugs Valters ar saņēma savu rotājumu-skatīt šeit.  
Bet nu, pie tik nesen aizgājušo svētku dāvaniņām. Patiesībā man patīk viss un daudz kas, bet tā vienmēr sagadās, ka tie rotājumu komplekti kas man nopirkti izšūšanai, jau visiem ir pazīstami. It sevišķi kad tagad jūtūbē visi šuj vienādus dizainus un  darbus. Nu man gribas  vienmēr šūt lai ir interesanti, jā un reizēm arī neparedzami. Tā nu mani iegādātie komplekti lai paguļ  un nogaida savu kārtu kādus pāris gadiņus, es atradīšu ko mazliet retāku ko izšūt. Lai arī viss jau no Dimensions dizaina ir klasika un ir skaists... bet!!.. šoreiz nav  no Dimiem ;)



Šie sniegapuiši gaidīja savu kārtu ļooti ilgi... izprintētās shēmas  tika pārcilātas un pārcilātas, līdz es izlēmu- tagad! Nodomāju, nu kas tad tur, tādas nelielas sniegavīru sejiņas izšūšu viens un divi kamēr meituces pa savu Grieķiju. Mājās viena, viens vakars un viens rotājums kārtībā... jā!!... kā tad! ....  sāku šūt un sapratu, auzas :))))) viņi ir lieli :))) bet ļoooti skaisti... tad nu ievilku elpu un šuvu... sašūt paspēju, tik noformēt uz egles rotāšanu ne.... vienmēr jau tādās reizēs slimība ar klāt, nu tā kārtības labad.. ja es vēl  līdz jaungadam būtu varējusi paspēt visu to noformēšnas lietu nodarīt līdz galam, tad nu tā kaite ne un ne.. neatkāpās no manis :))))))))))))) nu nekas.. sēdēja tās sejiņas eglē satupušas arī tāpat.. bez aukliņām, bez nolīmētām otrām pusītēm.



Noformējot aukliņas izvēlējos tumšas, lai nelec  no egles ārā gaišas aukliņas. Viss taču nāk ar pieredzi :)) Aizmugurītēs pielīmēts balts filcs....piebildīšu, ka līmēju ar parasto līmes zīmulīti.

Viņi nav mazi, kā es biju iedomājusies....salīdzinājumam- turot plaukstās....


Sniegavīru dizainu nezinu, shēma no  žurnāla Just CrossStitch 2006 gada decembra numura, atrasta interneta plašumos. šo puisi sauc Railijs un viņa izmēri ir 72x64.  Nu teikšu kā ir, tos viņu vārdus nudien  neviens neatcerēsies.. bet man viņi visi pēc piederības nosaukti....
Paskatoties uz katru no viņiem nu es nespēju viņus sadalīt savādāk.... bet kurš ir kuram, ļaušu jums  padomāt... :)))






Nu tāda mums tā ģimenīte. Teikšu godīgi, ka man atkal ļooooti pašai patīk.... teiksiet, kā vienmēr... aber nekā nebija :))) gadās arī ka ne visai...  Tāpēc jau šie skaistuļi apsteidz lielībā tos citus ;)

Vēl jau šī rotājumu tēma nebeigsies :))))

Sandra S. 

4 komentāri:

Sančita teica...

Skaisti!Un apņemšanās par kādu rotājumu katru gadu atpazīstama😃

Iveta teica...

Baigi feinie un diezgan pamanāmi eglītē !

Sandra teica...

Apņmešanās ir laba lieta, grūtāk ir to- arī izdarīt...

Sandra teica...

Jā, nav nekādi maziņie.. kārtīgi skaistuļi.... nu bildē viņi ir diezgan paaugstu iekārti un visi vienkopus.. bet vispār eglē izskatās skaisti.

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-