Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

trešdiena, marts 08, 2017

Seši mazi... bundzinieki...nē!.. sniegavīri...

Šodien es uzrīkoju mazu foto sesiju saviem mazajiem zilajiem sniega puišiem :))) Sāku es viņus šūt pagājuša gada februārī un tā visa gada garumā, kad man sagribējās kaut ko mazu paknibināt, tā es viņus pašuvu. Diemžēl, pēdējo es pabeidzu tika šogad janvārī.. tad nu man viņi līdz eglei nemaz netika... Nu nekas, šodien šai skaistajā ziemīgajā dienā viņi pavirpuļoja vējā iekš ķirša zariem...


Šūti no internetā atrastas PM shēmas... bet!!- es nešuvu pēc tur norādītajiem kodiem, jo izšujot vienu līdz pusei es sapratu, ka man ļooti nepatīk kas veidojas no tiek toņiem. Tāpēc man ir izmantoti DMC diegu kodi, ko atradu kādas poļu meitenes blogā sen.. sen.. diemžēl linku iemest nevaru, nav saglabāts, bet ja nu kādai tiešām interesē, man pieraksti nolikti... Tā nu kad pirmais bija gandrīz tapis, tas viss tika izārdīts....


Tad nu mazliet par būtisko :)
Dizains Design Works Crafts 1689
Materiāls- balta plastika nr 14
Diegi -DMC 21 tonis
Noformēti otrā pusē pielīmējot baltu filcu... un pomponiņu vietā piešuvu mazus baltus zvārgulīšus. Liekas, tāds nieks, bet tik patīkami kad mazliet skan kad tiem pieskaras... tā ziemassvēcīgi :))))  Ja tā atklāti, man viņi vienkārši patīk... neteikšu ka ļoti... ir skaisti, savādāki kā dim rotājumi.

Plāni jau ir jauniem rotājumiem... es zinu, ka pa to laiciņu varētu izšūt vienu kārtīgu bildi pie sienas, bet man gribas no visa pa mazlietiņam.... :)))))

Lai jauka diena! 
Sandra S

6 komentāri:

Tekla teica...

Nu, šie puiši ķiršos man patīk vislabāk! Amizanti un asprātīgi visās jomās!
Tu saki, ka mazgāšana ir nosacīta padarīšana. Tur jau tā lieta...
Nemazgāšana man iegājusi "asinīs", kopš tautas tērpu darināšanas. Darbus nododot, sašūtos un izšūtos baltos lina auduma kreklus nedrīkstēja mazgāt. Ieradums bieži mazgāt rokas, klēpī klāt baltu audumu un tur arī ievīstīt darbu ir saglabājies. Tāpēc arī liela izmēra darbus nemazgāju. (Etnogrāfiskais krekls tomēr garāks un platāks.) Ā! "Ābeļziediem" jau pasūtīts ierāmējums. Beidzot! Izšūtais darbs skapī ilgi nogulēja.
Bet Tavējie "Puiši" gan ir forši...

Vita teica...

Uiìii,ciìiiìiik fooòooršiņi šie sniega puisīši:)Man ļooooti patīīīk!
Vai viņi vēl virpuļo ķiršu zaros?..:)))
Man arī ļoti gribētos šos puišeļus:)

Jana teica...

Kolosāli puiši! Patīk arī tavs izvēlētais diegu krāsu salikums:) Pati kopbilde super! It kā ziema, bet kaut kur kaktā var just pavasara dvesmu... par spīti sniegam:)

Sandra teica...

... bet vēlāk tāpat tak tos tautastērpus mazgā... un kā vel.... Un es laikam esmu šmule :))) Viiii, gribēšu ierāmētus ābeļziedus redzēt ;) vajadzētu man ar viņus pabeigt, bet nu kaut kā visi citi darbi šos apsteidz :)))

Sandra teica...

ok... iemetīšu tev kaut kad ar shēmu ;)

Sandra teica...

..... jā, sniegs priekš puišu atrādīšanas tika speciāli piegādāts lielā vairumā ar kaudzi... fonam... :))))))

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-