Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, februāris 10, 2019

Krustiņziņa nr 6.

Manas pūcītes...

Tā nu tas ir, kad bieži viens krustiņprocess top, otrs jau padomā, bet pēc trešā jau stiepjas rokas. Es zinu, ka ir krustiņotājas, kas izšuj tikai vienu procesu, pabeidz, tad sāk nākamo.... bet  es laikam galīgi tā nevaru... nu nemaz.... Vispār, kad kādam, pa retam pasaku kas ir mans hobijs,visi brīnās, jo tas pilnīgi neatbilst manam raksturam, nevarot iedomāties mani sēžam un knibinoties stundām ilgi... Ha-ha.... nu un kur tad to savu raksturiņu likt? :))))  Tad nu varbūt tāpēc man vienlaicīgi top vairāki procesi, tā teikt, lai jautrāk. Šodien atradu telefonā vecu bildi (17.03.2017), kur kaut kam esmu sūtījusi savu vakara "idilli"... Vakars klāt, žalūzijas aizvērtas un var sākties mana meditācija ar diedziņiem. Jap, galds tādā radošā procesā, viss pa rokai :p Tad nu bildē redzams, ka tiek  krustiņots lieldienu process, kurš uz mirkli palikts tālāk, un acīmredzot tiek plānots, jeb gatavotas  Oven dizaina pūcītes.


Man kaut kāda fobija ir no tīri baltajiem audumiem. Nu nestāstiet, ka ar tiem gadu laikā pilnīgi nekas nenotiek. Notiek un kā vel.... Tāpēc nekad neizvēlēšos  nepilnu izšuvumu  krustiņot uz tīri balta auduma, uz antīki balta- jā. Izņēmums, ja noformējums jau sākotnēji tiks ieplānots ar muzeja stiklu. Bet arvien biežāk gribas izvēlēties kaut ko citu. Tā arī šoreiz baltais audums tiek nomainīts; no baltas 16 aidas, uz 28 count. Britniju granīta tonī. Diedziņu pietika, lai gan audums tika nomainīts uz lielāku ciparu, jeb rupjāku audumu. (16 aida atbilst 32 countam; 14 aida- 28 counta audumiem)



Es zinu, redzu, ka daži diegu toņi tādi tuvu auduma tonim un var nebūt kontrastā, bet mani tas īpaši neuztrauc, jo liekas, ka kopumā viss būs labi.



Tad nu aiziet process krāsiņas- māsiņas.... Kāpēc tāds mans nosaukums?- tāpēc, ka tās ir manas meitucītes...  2017 gadā abām bija skolu beigšanas laiks...  abas gudras pūcītes... Luīze beidza 12.klasi, Elīna savus maģistrus.... Nu savā starpā mazliet padiskutēja, kura ir kura no pūcītēm :))) jo Elīna lai  gan ir vecākā māsa, augumā ir mazāka par Luīzi :))


Šai dizainā bekstičs bij daudzviet ar divi diegi. Gribējās nomainīt pret vienu diegu, bet resnāku, bet tad atšķirtos, jo resnāks manos krājumos ir tikai baltais. Tāpēc šuvu tā kā shēmā paredzēts.




Pierakstos atrodu, ka noformējusi esmu 2017. gada 7.augustā. pabeigts jau bij krietni vien ātrāk. Noformēju parastā foto rāmī, kurš pirkts vietējā kancelejas preču bodē.


Man paša ļoti patīk šīs te manas māsiņas krāsiņas. 





Mīli sevi, mīli tos, kuri mīl Tevi... 

Mīli tos, kuri nemīl Tevi... 
Mīli zemi, pa kuru tu staigā... 
Mīli debesis, mīli putnus un dzīvniekus! 
Mīli šo pasauli tādu, kāda tā ir... 
un ar savu mīlestību tu to darīsi labāku.

Zilākalna Marta 
Citāts no grāmatas “Ar mīlestību, Jūsu Zilākalna Marta”


1 komentārs:

Tekla teica...

Zini! Māsiņas-krāsiņas uz nomainītā auduma ir izcilas! Un gaišajā rāmī izskatās vienreizēji! Pie sevis prātojot, kādā rāmī likt darbu, par baltu nebiju iedomājusies! Bet rezultāts man ļoooti patīk!

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-