Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

pirmdiena, marts 07, 2011

Lakati...


Beidzot esmu nofočējusi lakatiņus...


Lakats- Monikas tantei. Nu jā, tā sanāca ka iesāku precīzi viņas vārda dienā un pabeidzu tieši dzimšanas dienā... tā ka man sanāca kārtīgs lakats ar savu vārdu- Monika ;))
Lakats ir labi liels... taisīts uz lielā 1,7x1,7 rāmja.  Lakats, kurā satīties sapīties.. it sevišķi ērti pie datora sēžot :)) un ir ļooti silts ;))



Šis raibais lakats ir no raibas buklētas dzijas vienā kārtā uz preskartona rāmja 1,2x1,2.... tik taisot uz prespapīra jāātstāj garāki diegi bārkstīm .... bet kopumā lakats ļooti patīk..



 Šis arī tapa uz preskartona rāmja, ar vienu diegu... vietām gan pielikts ir mohēras diedziņš, vietām metāliskais spožais diedziņs.... lakats ir viegls, mīksts un gaisīgs.. Tapa Elīnai pie cimdiņiem..

Cimdi tika uzadīti jau pirms lakata... un nu jau panēsāti un atzīti par labiem.. jo patīk ka ir gari, ka silti...  Man pēdējā laikā visi cimdi top šādi adīti- tikai valnītī, jo neizstaipas un ir siltāki.. adot tikai labiski un ar vienu dziju, cimdiņi tomēr izstaipas, paliek plati.. un nimaz vairs negribas vilkt... tā kā man pīne te neiegūlās valdziņu skaita dēļ, tad cimdiņus parotāju ar mazām puķu pērlītēm , kuras mazliet mirdz un atgādina sniegpārslas....
 Ir pa smuko.. to atzīstot arī Elīnas draudzenītes :))



 Lai jauka diena!


7 komentāri:

Inese teica...

skaisti lakati un mīlīgi cimdiņi (man ar šitādas puķītes krājumos stāv, apbūra tieši to īpatnējais mirdzums :D)
Favorītos noteikti ir pelēkais, tāds klasisks, nopietns...

Elīna teica...

ļoti skaisti lakati. Pelēki rūtainais ļoti patīk!!

Aya teica...

Ļoti skaisti! :)

Inga teica...

Ļoti skaisti lakati! Tas pelēkais šķiet kā no sendienām...:)))
cimdiņos uzmanību piesaista tieši šīs puķītes! Vienkārši un skaisti:)))

Anonīms teica...

Apmeklējiet majas lapu www.iatlaides.com un saaciet ietaupiit iepeerkoties internetaa.

Unknown teica...

Monika pati savu lakatu ļoti slavē.. silts un patīkams.. arī gulēt uz viņa labi- nogulējusi ar lakatu pagalvī trīs stundas un nesapratusi vai vēl vakars vai jau rīts :D Lielījusies kaimiņu Marijai un tai ar patīkot, viņa bēdājoties, ka viņai jau tādu neviens nedāvināšot :D
Lūk tādas manas jaukās tantiņas.

Anonīms teica...

Skaisti lakati

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-