Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

svētdiena, marts 04, 2012

mīļām sarunām...

Nu tā kā iedvesmas pilna un esmu ieskrējusies, tad ātri vien kamēr vel gaismiņa, sakabināju kopā otru tējas kašteli :)) Šī būs Elīnai un Kārlim... mīļām sarunām pie tējas :))))

 Kaste mazuliet savādāka, man labāk patīk, nav tik smaga, ar stikliņu. Un atkal man bij doma, ka motīvs būs virspusītē- stikla iedobītē. Bet, nē!- vajag tak 20x pārdomāt :)) un pie vainas Gundega :)) jo viņas kašteles bij tik superīgas, kad motīvs likts zem stikla, ka man ar tā sagribējās :))) Paldies Gundega, jo izskatās tiešām super... un nemaz nekas nevar nošmulēties. Jā, ja nu vienīgi tēju taisa kastē pa tiešo.. nu arī variants... no manējiem jau neko nevar zināt, un kam gan negadās :))))))

Tad nu mazuliet apstāstīšu, kā šo kasti kabināju kopā. Protams, ka  atkal palīgos nāk abpusējais skočs. To tievās strēmelītēs precīzi nogrieztu un aplīmēju pa perimetru kastes vāka iekšpusē.


Nostiepu motīviņu, un līmēju tik kastē iekšā- te tikai jāuzmanās, lai motīvs, kasti aizverot nav kājām gaisā.  Man tā visu laiku bij pielaikojot :))) labi ka ne īstajā reizē :))))


Šoreiz arī otra puse ir kaut kā jānomaskē.. tad nu mans variants, ka atkal ar abpusējo skoču tikai pielīmēts kartons, uz kura uzdrukāts dzejolītis. Printeris saniķojās, un sarkanās krāsas vietā izdrukāja man dzeltenu sirdi. Un vai tad nu es tādēļ raudāšu, ka šamam krāsa tikko jauna ielikta, bet neprintē :)))) es sirsniņu izgriezu no filca un pielīmēju. Vienīgi dzejolīša autores vārdu aizmirsu ierakstīt :(


Es nezinu, vai kastes īpašniekiem motīvs patiks vai ne, bet to izvēlējās Luīze.  Motīvs no žurnāla Cross Stitcher. Ja nu gadījumā jums mani mīļie nepatīk, tad sakat... domāsim kam kasti aizdāvināt :))) Bet ja ir OK, tad brauciet pakaļ :))))))


Lai laiks tējai divatā!


11 comments:

Unknown teica...

šī arī skaista, domāju viņiem nevar nepatikt! :)

Sandra teica...

nu kas to lai zina :))))

olginaa teica...

Ļoti skaista tējas kaste. ja nav noslēpums kur tādas kastes var dabūt?

Sandra teica...

šo kasti pirku K-rautā.. zinu ka šobrīd arī tādas ir.. vismaz Madonā ir.. maksā 6,50Ls.. man pirkta uz akcijas mazliet mazāk... iepriekšējā kaste, pirkta pa pastu- ja nemaldos nosaukuma pareizībā- Hansapost vai tamlīdzīgi...

Agnese teica...

o,divas kastes vienaa dienaa! tu esi chempions:) es gan nezinu, kas ir elina un karlis, bet mani radas sajutas, ka berniem shii tejas kaste domata. tie lachi tadi bezgala milji:)

Sandra teica...

Elīna ir mana lielā meita :)) Kārlis, viņas draugs....
Motīvu izvēlējās mazā meita, tāpēc jau smeju, ka nezinu vai patiks.. ja ne, meklēsim kastei citu īpašnieku :))

Elīnas brīvlaiks teica...

skaisti un mīļa dāvana :)

Sixspārne teica...

Ļoti jauka un mīļa tējas kaste! :)
Es kastes nedēļas nodagalē arī Yusk veikalā redzēju. Maksāja ap Ls 5. Varbūt noder. :) Pati gan vēl tikai cenšos šādam darbiņam nobriest. :)

Sandra teica...

jā.. jā.. pareizi.. atceros ka Yuskā ar vienmēr tās kastes ir..

Unknown teica...

Tā, kamēr es te ar savu kursa darbu tik ņemos, nemaz nepamanīju, ka jau gatava :)
Es jau tak teicu, ka motīvs ir tīri mīlīgs un man patīk, tāpēc pat nesāc domāt par atdāvināšanu.
Man arī beidzot kaut kas izšūts būs, vviiiiii! Pirecājos.
Noteikti brauksim pakaļ :) man jau apnicis tas lērums ar tām papīra tējas pakām, kas mēdz izjukt un izbirt.

Sandra teica...

nu man jau likās šitas klusums aizdomīgs :D :D un šodien tiešām sāku domās meklēt kastei jaunu īpašnieku :D :D a par tavu kursa darbu- aizmirsu :D

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-