Dod katrai dienai iespēju kļūt par tavas dzīves skaistāko dienu!

ceturtdiena, februāris 25, 2016

Gaidu adresītes....

Es varu saderēt uz miljonu, ka esat dzirdējuši teicienu- gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr. Šoreiz tas ir piepildījies par visiem 99% :))) viens procents ir tajā, ka es tomēr izdarīšu kā biju ieplānojusi. Man ļoti patīk dāvināt, sagādāt prieku citiem, es domāju, ka manā blogā to var pamanīt. Arī šoreiz vēlējos  mazliet pārsteigt un  iepriecināt... vai tas man būs izdevies??- nezinu.

Iedomāsimies, ka ir solītais 14. februāris un es izlozēju dāvaniņas īpašnieci. Luīzes roka izrādījās mazliet veiksmīgāka Adatinai.  Bet!!! Visas kavēšanās iemesls bija tam, ka gaidīju noklīdušu savu pasūtījumu, kurā ceļoja divi pilnīgi vienādi izšūšanas komplektiņi no firmas Luka-S ar magonītēm.


Es zinu, ka man patīk viss, un gaumes ir dažādas, un kādam varbūt magones, kā smejas, totāli besī  :))))))))  Bet!!!???- neskatoties uz to es jums abām labprāt uzdāvinātu pa šādam mazam magoņu pušķītim. Šīs magones tik ātri nenobris, nu kā tas ir parasti, vienīgais, ka viņām ir jāuzplaukst.

Tāpēc, Adatina un Laura arī, ja magonītes acij un sirdij ir tīkamas, rakstiet adreses un es tuvākajās dienās nosūtīšu dāvaniņas. Tā kā esmu diezgan atklātas dabas cilvēks, un bieži saku ko domāju, tāpēc arī šoreiz- ja magones nepatīk, nav mīļas puķes, vai nepatīk firma Luka-S.. droši rakstiet, magonītes nevēlos, lai tiek citam. Kāpēc tā?!- tāpēc, ka man ja gribas lai mani dāvinātie komplektiņi tiešam tiek izšūti. (pagaidām tas vēl nekad nav noticis :))))))  )  Man gribētos lai skaistas lietas piepilda pasauli-izšūta bilde, nevis krāmi- kaut kur put starp daudziem tādiem. Un es zinu,zinu to latvisko teicienu par zirga zobiem.


Dāvaniņas gaida adreses. Šoreiz tas viss....

Lai jauka diena un  mēģiniet arī Jūs kādam šodien sagādāt prieku un pārsteigumu.

4 komentāri:

Adatina teica...

Ai, Sandra!
Tik milzīgs prieks! Kad izaicināju sevi rakstīt atbildes jautājumiem, itin nemaz necerēju uz dāvaninu. Bet tagad vēl tik skaists bonuss!
Jāsaka, es no sākuma ieraudzīju magonu bildi un nodomāju, woow cik skaistu komplektu Sandra grasās izšūt!

Ps. Detalas nosūtu epastā!

Sandra teica...

Viii.. cik patīkami, ka magones būs īstās ;)

Anonīms teica...

Un tiešām neviens Tevis dāvinātais komplektiņš nav izšūts?! :O Domāju, ka meitenes vienkārši nav atrādījušas. Magones ļoti košas. Nesen pabeidzu šūt vienu motīvu, kur ir tikai tās nokaltušās galviņas(nu tās kur sēkliņas iekšā :)) Pilnīgi prasītos blakus šie košie ziedi! :)
Evita

Sandra teica...

Cik zinu, nē... tāpēc vienmēr cenšos pajautāt, vai patīk, vai šūs...
Magones jā, košas.. es plānoju izšūt arī no šis sērijas vienu darbiņu, kur viņas vairākas- garākā strīpā. Ir komplekts, bet gribās nomainīt audumu, bet vēl tas nav nopirkts. Plānu un visa kā tik daudz, ka nezinu kad.

LAIME MĪL KLUSUMU... LAIME IR TAGAD!!!

- paldies-